Sara
Dodano: 2017-09-20
Pobyt od: 2017-09-09 do 2017-09-13 IP: xx.64.1.46
 
 
 

Bardzo polecam pokoje gościnne Julia. Kilka minut do morza, a przy tym przemili właściciele. Pokoje na wysokim standardzie, w wyposażeniu znajdziemy wszystko czego nam potrzeba. Jesteśmy w 100% zadowoleni. Pozdrawiamy z Krakowa i do zobaczenia :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-23 22:56:52
Do zobaczenia Pani Saro :-) Miło nam było Was gościć. Dziękujemy i również pozdrawiamy, Darek & Gosia :-)
 
 

Anna i Mariusz Tubielewicz
Dodano: 2017-07-11
Pobyt od: 2017-06-25 do 2017-07-09 IP: xxx.98.58.16
 
 
   

Chcielibyśmy z mężem i synem Wiktorem bardzo podziękować Panu Darkowi i Pani Gosi za bardzo ciepłe przywitanie i okazaną serdeczność przez cały pobyt.Moji poprzednicy co napisali nic dodać nic ująć aby było takich ludzi więcej to świat by był lepszy.Bardzo serdecznie pozdrawiamy Panią Gosie i Pana Darka wraz z synami. 😘😘😘😘 Spotykamy się za rok.


Anna i Mariusz Tubielewicz - opinia o obiekcie PokojeGościnne Anna i Mariusz Tubielewicz - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-12 10:31:53
Ale słodzicie nam ;-) Nie mniej jednak cieszymy się z Waszego zadowolenia i będziemy zaszczyceni gdy nas odwiedzicie w przyszłym roku. Pozdrawiamy i zapraszamy, Gosia & Darek z synami :-)
 
 

Beata z rodziną
Dodano: 2017-07-07
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-07-02 IP: xx.169.149.31
 
 
    

Obiekt zdecydowanie godny polecenia. Czysto, schludnie, zgodnie z ofertą. Pokoje wyposażone bardzo praktycznie z myślą o rodzinach z dziećmi. Właściciele przemili, sympatyczni i bardzo profesjonalni. Miejsce blisko morza i blisko centrum miasta. Doskonałe miejsce na odpoczynek. Spędziliśmy u Pani Małgosi i Pana Darka cudowny, niezapomniany czas. Jeszcze raz polecamy!!!


Beata z rodziną - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-12 10:27:43
To my dziękujemy, że wybraliście nas spośród tysięcy ofert. Zawsze będziemy się starać aby nasi goście wyjeżdżali zadowoleni i chętnie do nas wracali. Pozdrawiamy, Gosia & Darek :-)
 
 

Ela i Janek
Dodano: 2017-06-16
Pobyt od: 2017-05-29 do 2017-06-08 IP: xxx.146.130.49
 
 
    

Kolejny już raz wróciliśmy do Władysławowa po roku wspaniałych wspomnień i marzeń !!! Dzięki Bogu zdrowie nam dopisało i mogliśmy cieszyć swoje oczy pięknem naszego Bałtyku i uroczego Władka.Wracamy z przyjemnością do naszego ulubionego pensjonatu, przemiłych , bardzo życzliwych i uczynnych jego właścicieli..To miejsce jest rewelacyjne !! Czyściutko, wszystko co potrzeba do świetnego odpoczynku a przy tym wszędzie blisko - plaża, port, centrum miasta - w zasięgu ręki !!! Całym sercem polecamy wszystkim chętnym to świetne miejsce a kochanym gospodarzom serdecznie dziękujemy ... Do zobaczenia za rok - jak zdrowie pozwoli !!! Pozdrawiamy serdecznie p.Małgosię, p.Darka oraz Dawida !! Ahoj !!!


Ela i Janek - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-06-16 20:33:05
Dziękujemy ..... po takich opiniach rosną nam skrzydła ;-) Niemniej, zadowolenie naszych gości jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dużo zdrowia :-) Do zobaczenia za rok !!! Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Bogusia Marcin Blanka i Oskarek
Dodano: 2017-06-05
Pobyt od: 2017-05-29 do 2017-06-04 IP: xx.189.0.98
 
 
  

Miejsce,które trzeba polecić!!! Czystość pokoju/łazienki zaskakuje,oczywiście bardzo pozytywnie. Właściciele dbają o każdy szczegół, zagospodarowanie pokoju bardzo dobrze przemyślane-udogodnione dla wypoczywającego urlopowicza. Może to detale, ale dla nas istotne i i będące miłym zaskoczeniem np. talerze,sztućce i szklanki, które są jak nowe, lśniące i zachęcające swoim wyglądem do użytku. W tym miejscu nawet parapety są zadbane i pyłu na nich nie znajdziecie. Wspaniałe udogodnienie to stolik i krzesła przed każdym z pokoi. Baaardzo wygodne łóżka, właściciele pomocni, bardzo dziękujemy Panu Darkowi za polecenie nam miejsca, gdzie pyszną rybkę zjemy- Fishmor;-) Wszystko o czym piszą właściciele jest zgodne z opisem. Szczerze możemy polecić innym urlopowiczom, a jednocześnie baaardzo dziękujemy za miły pobyt. Ps. Do morza parę kroków;-))) pozdrawiamy i chętnie odwiedzimy to miejsce ponownie. Powodzenia!


Bogusia Marcin Blanka i Oskarek - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-06-13 22:28:27
Dziękujemy, takich gości życzymy sobie więcej :-) Miło nam było Państwa poznać. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy :-) Pozdrawiamy, Darek & Gosia
 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Paweł z rodzina
Dodano: 2016-08-31
Pobyt od: 2016-08-27 do 2016-08-30 IP: xxx.146.1.154
 
 
 

Doskonała lokalizacja, wszędzie blisko :) Bardzo mili i pomocni Właściciele Czyste i nieźle wyposażone pokoje Gorąco polecamy Wszystko zgodne z opisem


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-31 11:28:35
Bardzo, bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym roku :-) Pozdrawiamy, Gosia & Darek Oleńscy
 
 

Izabela z rodzinką
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-24 IP: xx.68.222.49
 

Gorąco polecam lokalizacja super . Właściciele bardzo pomocni . Pokoje czyste, zadbane i oferta zgodna z opisem. Gorąco polecam i pozdrawiam z Krakowa.


Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie PokojeGościnne Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-27 17:16:40
Szybka opinia na świeżo :-) Dziękujemy za miłe słowa, oczywiście polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy ze słonecznego Władysławowa, Gosia & Darek
 
 

Edyta i Tobiasz z dziećmi
Dodano: 2016-07-17
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-15 IP: xx.0.47.223
 
 
    

Miejsce godne polecenia w 100 % na pewno jeszcze odwiedzimy Julię, bardzo dobra lokalizacja wszystko jak w opisie ładnie schludnie i wygodnie :) Jesteśmy mega zadowoleni!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-21 10:25:03
Dziękujemy za miłe słowa :-) Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz
 
 

Ewa i Andrzej Śnieg
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-16 IP: xxx.242.147.116
 
 
 

Odwiedzamy Władysławowo już po raz 5 ale po raz 1 w Julii i to był bardzo dobry pomysł. Świetna lokalizacja, przemili właściciele, czysto, pokoje odpowiednio urządzone, blisko plaża, sklepy, gorąco polecamy i na pewno do Państwa jeszcze wrócimy:) Pozdrowienia dla Państwa Małgorzaty i Dariusza


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-17 20:39:42
Cała przyjemność po naszej stronie. Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz :-)
 
 

Sylwia i Krzysztof
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-23 do 2016-06-30 IP: xx.199.137.16
 
 
    

Wspaniałe miejsce, na prawdę godne polecenia!! Odległość do plaży bardzo satysfakcynująca (3 minuty), pokoje super wyposażone, przytulne i ładne. Z pewnością za rok tam wrócimy. Pozdrawiamy z Rzeszowa!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:12:04
Trzymamy Państwa za słowo :-) Dziękujemy i pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

ANIA MARCIN I KRYSTIAN Z KRAKOWA
Dodano: 2016-06-29
Pobyt od: 2016-06-18 do 2016-06-28 IP: xx.67.172.239
 
 
  

Pobyt u Państwa to był strzał w 10:)))) Pokoje bardzo zadbane, czyściutkie, świetnie wyposażone. Lokalizacja.... hmm - NIE MOGŁABY BYĆ LEPSZA:) Doskonałe miejsce na pobyt zwłaszcza z dziećmi. Cisza, spokój.... Wszystko w 200% zgodne z opisem. A właściciele "NIC DODAĆ NIC UJĄĆ":))) Przemili, przesympatyczni, pomocni pod każdym względem o każdej porze dnia i nocy...:) Każda rzecz dopilnowana, dopieszczona; nawet ta najmniejsza. Dzięki temu odpoczynek u Państwa był bardzo miły. Z czystym sumieniem POLECAMY KAŻDEMU. Z taką sympatią ze strony właścicieli nie spotkaliśmy się jeszcze. Było nam niezmiernie miło spędzić ten urlop u Państwa. Sądzimy ze, jak tylko dopisze zdrowie i "warunki finansowe" :) na pewno jeszcze wrócimy:)) Bardzo gorąco pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:10:45
Staramy się, chociaż zdajemy sobie sprawę, że nie jest idealnie. Tak budująca opinia zasługuje na specjalne podziękowanie. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :-) Gosia & Darek
 
 

Marzena
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-05-21 do 2016-06-05 IP: xx.254.198.188
 

Świetne miejsce, wszędzie blisko, plaza 2 minuty spacerkiem . Właściciele sympatyczni, pomocni, zawsze do dyspozycji, dbają o wszystkie szczegóły, żeby dobrze sie mieszkało! Synek zauroczony placem zabaw. Spokój, cisza, pokoje ladne i zadbane. Miejsce w 100% godne polecenia. Z pewnoscia wrócimy tu ponownie :-) Pozdrawiamy Właścicieli i dziekujemy za wszystko.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:02:27
Pani Marzeno, cieszy nas Pani zadowolenie. Oczywiście zapraszamy w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Gosia & Darek :-)
 
 

Ela i Janek
Dodano: 2016-06-14
Pobyt od: 2016-05-30 do 2016-06-09 IP: xx.31.118.1
 
 
 

Wróciliśmy w to miejsce po trzech latach... I znów, jak wtedy zabieramy ze sobą niezapomniane wspomnienia z pobytu w pensjonacie, zarządzanym profesjonalnie przez miłych, uczynnych i sympatycznych właścicieli... Bardzo dobra lokalizacja, blisko plaży, portu, miasta a także możliwość zwiedzenia pobliskich, ciekawych miejsc. Gorąco polecamy wszystkim a gospodarzom serdecznie dziękujemy. Jak zdrowie pozwoli - znów wrócimy... Pozdrawiamy...


Ela i Janek - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-14 22:35:55
To my dziękujemy. Takich gości jak Państwo, wszyscy mogą nam pozazdrościć. Pozdrawiamy, życzymy dużo zdrowia i do zobaczenia za rok :-) Małgorzata & Dariusz
 
 

Małgorzata
Dodano: 2015-12-05
Pobyt od: 2014-09-07 do 2015-09-12 IP: xx.174.229.11
 
 
 

Pobyt bardzo przyjemny, właściciele przesympatyczni, a lokalizacja idealna - wszędzie blisko. Świetne miejsce na wczasy z dzieckiem, mój maluch pokochał kącik dla dzieci w ogrodzie :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:28:11
Dziękujemy Pani Małgorzato za miłe słowa :-) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :-) Małgorzata & Dariusz
 
 

Olga, Mariusz i Rafałek Widera
Dodano: 2015-11-17
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-06 IP: xx.175.234.44
 
 
 

Bardzo przytulne pokoje z niezbędnym wyposażeniem, miło i gościnnie. Wszędzie blisko, przez cały pobyt nasz samochod odpoczywał. Dodatkowo pogode mieliśmy cudowną...pokochaliśmy to miejsce i całe Władysławowo. Dziękujemy Pani Małgosi za udany pobyt i za odesłanie kąpielówek Rafałka:-) Pozdrawiamy całą rodzinę.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:20:34
To my dziękujemy i zapraszamy ponownie :-) Gosia & Darek
 
 

Karina i Mariusz
Dodano: 2015-11-08
Pobyt od: 2015-09-06 do 2015-09-12 IP: x.172.247.216
 
 
 

Polecamy.Oferta zgodna z opisem:blisko do centrum,morza,portu,sklepów.Pokoje czyste,lodówka,tv,sztućce,talerze,kubeczki.W nocy cisza i spokój.Właściciele bardzo mili.Pozdrawiamy.PS.Jak tam pobyt w Chorwacji?Prosimy o adres.Karina i Mariusz z Bełchatowa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:18:23
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale trochę podróżowałem poświecie ;-) Dziękujemy za pozytywną opinię. W Chorwacji jak zwykle super. Kontakt do naszych gospodarzy: Ivica Žamić, Podrače 21, 21322 Brela. Tel. kom. 00 385 91 766 40 94, Tel. dom. 00 385 21 618 686. Rozmawiając z Ivo można powołać się na naszą znajomość. http://www.chorwacja-wczasy.com.pl/apartamenty-glorija-brela.aspx Pozdrawiamy Was, Dariusz & Małgorzata
 
 

Marcin R z rodziną z Łodzi
Dodano: 2015-09-12
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-18
 

Trzeci pobyt i super jak zawsze :D


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:09:53
Jak zawsze słodzisz ;-) Dziękujemy :-)
 
 

Leszek
Dodano: 2015-09-07
Pobyt od: 2015-09-01 do 2015-09-05
 
 
  

Witam,obiekt super położony-wszędzie blisko,pokoje czyste,lodówka w pokoju,łóżko wygodne,całe drobne wyposażenie w pokoju.Polecam z czystym sumieniem wszystkim.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:40:57
Panie Leszku, to my dziękujemy, że wybrał Pan naszą ofertę :-) Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia za rok :-) Gosia & Darek Oleńscy
 
 

Edyta z synami
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-12
 
 
    

Już czwarty raz byliśmy w Pokojach Gościnnych JULIA :-) Najpiękniejsze miasto i najwspanialszy nasz wypoczynek w tym roku bo były same upały, nasi znajomi również byli z nami, mieliśmy spotkanie ze znaną Panią z TV w Gdańsku i cudownie spędziliśmy urlop :-) Gospodarze mili i pomocni jak zawsze, pokoje super, wszędzie blisko a miasto i okolica cudowne :-) Te wszystkie chwile pozostaną w naszej pamięci na wieki :-) Pani Małgosiu i Panie Darku oraz Dawidzie bardzo dziękujemy za wszystko i do zobaczenia za rok!!!:-) Pozdrawiamy serdeczne :-) E.P.K.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:38:54
Kolejny raz , było nam miło gościć Was w naszych progach. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy za rok :-) Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Ewa, Piotrek i Krystianek
Dodano: 2015-08-12
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-02
 

POLECAM!!! Bardzo dobre warunki,czyste pokoje w pełni wyposażone tak jak w opisie. Super lokalizacja, wszędzie bardzo blisko-morze,port,centrum, miła atmosfera. Pozdrowienia dla Państwa Oleńskich.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-21 00:33:43
Dziękujemy serdecznie, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Marcin Agnieszka Piotr i Kamil
Dodano: 2015-07-31
Pobyt od: 2015-07-20 do 2015-07-30
 

Dziękujemy za miły pobyt pokoje bardzo przytulne i miłe wszędzie bardzo blisko mam nadzieje że za rok znowu się spotkamy z pozdrowieniami Marcin Agnieszka Piotr i Kamil !!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-21 00:35:35
Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy :-) Do zobaczenia w przyszłym roku :-)
 
 

Darek
Dodano: 2015-07-10
Pobyt od: 2015-06-25 do 2015-06-29
 
 
 

100 % satysfakcji, super miejsce, wszędzie blisko, miła obsługa właścicieli, czyściutko, pełne wyposażenie pokoju, spokojna okolica, w nocy cisza . Polecam wszystkim


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-12 17:09:35
Dziękujemy, dziękujemy :-) Zadowolenie naszych gości na 1 miejscu !!! Zapraszamy ponownie :-) Pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

Karolina
Dodano: 2015-07-01
Pobyt od: 2015-06-14 do 2015-06-21
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu w Pokojach Gościnnych Julia. Właściciele mili, zawsze służą pomocą. Blisko do plaży, portu, centrum i sklepów. Pokoje czyściutkie, zadbane, w pełni urządzone. Chętnie wrócimy tutaj jeszcze raz:). Gorąco Polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:20:22
Dziękujemy :-) Mamy nadzieję, że następnym razem pobyt będzie bez niespodzianek ;-) Pozdrawiamy Warszawę :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy www.facebook.com/juliawakacje
 
 

Aneta
Dodano: 2015-07-01
Pobyt od: 2015-06-23 do 2015-06-30
 
 
 

Lokalizacja świetna wszędzie blisko pokoje super zadbane i wyposażone, przemila atmosfera poprostu super wypoczynek i dla dzieci świetny plac zabaw:)pozdrawiamy i polecamy wszystkim


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:16:37
Dziękujemy, cieszy nas Państwa zadowolenie :-) Pozdrawiamy Małgorzata & Dariusz & Dawid Oleńscy www.facebook.com/juliawladyslawowo
 
 

Małgorzata Borowska z rodziną
Dodano: 2015-06-29
Pobyt od: 2015-06-08 do 2015-06-14
 
 
   

Rodzina bardzo przyjazna:)Pokój duży, czysty i miał wszystko czego potrzebowaliśmy. Lokalizacja nie mogła być lepsza. Jest to w samym centrum miasta i plaży (5min.)ale nadal cicho w nocy do spania:)Polecamy pokoje gościnne Julia i na pewno tu wrócimy:) pozdrawiamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:14:24
Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :-) M.D.D. Oleńscy www.facebook.com/juliawladyslawowo.pl
 
 

Basia i Piotrek
Dodano: 2015-06-18
Pobyt od: 2015-06-11 do 2015-06-17
 
 
    

Polecamy!!! Bo warto =] Gospodarze bardzo mili ( Pozdrawiamy =]), wszędzie blisko: na plażę, do centrum, do portu, restauracji. Pokoje w super stanie z dobrym wyposażeniem. Naprawdę warto zwłaszcza, że cena do jakości oferowanych usług nie jest wysoka =] Pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia w przyszłości =]


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-06-18 21:50:15
Było nam miło Was gościć, mamy nadzieję że jeszcze kiedyś nas odwiedzicie. Małgorzata & Dariusz :-)
 
 

Edyta, Patryk i Karol
Dodano: 2015-02-28
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-25
 
 
    

Wspaniałe wakacje u Państwa D.M.D.Oleńskich! To już trzeci nasz pobyt i oczywiście będziemy znowu w tym roku bo tylko tutaj można tak wypocząć i mieć piękne wspomnienia :-) Wszędzie blisko: do morza, Biedronki, Żabki, do portu, do centrum, PKP, PKS, barów, kościoła, wesołego miasteczka itd. Miła atmosfera, pokoje z pełnym wyposażeniem i zielony ogródek na grilla i dla dzieci do zabaw. Za wszystko dziękujemy Państwu serdecznie i pozdrawiamy całą rodzinką :-) E.P.K.


Edyta, Patryk i Karol - opinia o obiekcie PokojeGościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:31:44
Dziękujemy Pani Edyto za miłe słowa. Miło nam będzie gościć kolejny raz Panią i synów. Pozdrawiamy i do zobaczenia w sierpniu :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

M.R.
Dodano: 2014-10-27
Pobyt od: 2014-06-17 do 2014-10-29
 

Byłem z rodziną drugi raz i za rok również się pojawię :D Super miejsce,atmosfera również fajna. Zabrakło tylko pogody ...............ale nie można mieć wszystkiego :D Pozdrawiam. Marcin R z rodziną z Łodzi


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:41:47
Mam nadzieję, że w tym roku dopisze pogoda. Do zobaczenia w lipcu. Pozdrawiamy :-) Małgorzata & Dariusz
 
 

Kasia z rodziną
Dodano: 2014-07-30
Pobyt od: 2014-07-01 do 2014-07-08
 
 
 

Absolutnie NIE dla rodzin z dziećmi! Jestem bardzo zawiedziona. Wybrałam ten obiekt ze względu na super opinie i fajny ogródek, ale... Rzeczywiście wszędzie blisko, gospodarze wspaniali. Niestety odradzam to miejsce rodzinom z dziećmi. "Ogródek" wygląda teraz zupełnie inaczej niż na zdjęciu-są tam 2 ogromne suszarki i dwa miejsca parkingowe tajemniczego współwłaściciela, który na "dzień dobry" profilaktycznie wiesza na oknach gości karteczki o zakazie zabawy na trawie... Do dyspozycji mały domek (dla dzieci do 3 lat, bo starsze się nie mieszczą), ustawiony przy pojemnikach na śmieci i skrzypiąca huśtawka...Współwłaściciel na zmianę ze swoją kobietą pełnią "dyżury" w oknie lub na huśtawce sprawdzając czy dzieci nie kręcą się obok samochodu. Zaznaczam, że problemem nie była np. gra w piłkę nożną, tylko obserwacja owadów w resztkach trawy...


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-07-30 21:43:40
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za niedogodności. Nie jesteśmy w stanie sprostać wszystkim wymaganiom naszych gości. "Ogródek " wygląda w rzeczywistości tak samo jak na zdjęciach , łącznie z suszarkami. Jedynie MINI plac zabaw przenieśliśmy na drewniany podest obok miejsca biesiadnego i domku narzędziowego. Absolutnie nie przy śmietnikach!!! Co do sąsiadów, to niestety tacy są, wrażliwi na punkcie swojego auta. Uczulamy gości z dziećmi na "święte czarne auto", szczególnie jeśli chodzi o grę w piłkę. Czasami bezskutecznie, stąd też pewnie ten jednorazowy incydent z kartkami z "UPRZEJMĄ PROŚBĄ o niebawienie się dzieci w pobliżu samochodu i aby nie grały w piłkę na zamieszkałej posesji" Pozdrawiamy Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Agnieszka i Paweł Kalbarczyk z córką Asią
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-17 do 2014-07-26
 

Dziękujemy za wspaniałe 9 dni spędzone w "Julii". Świetna lokalizacja, wszedzie blisko do plaży, do centrum, do dworca PKP/PKS, do sklepów. Pokoje czyste,wygodne, przytulnie urządzone z niezbędnym wyposażeniem. Miejsce ciche, spokojne. Dobra baza wypadowa do zwiedzania różnych, ciekawych miejsc zarówno pieszo jak i samochodem. Dziękujemy, gorąco polecamy i serdecznie pozdrawiamy miłych Gospodarzy i życzymy wszystkiego najlepszego :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:44:27
My również dziękujemy i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy :-) Małgorzata i Dariusz Oleńscy
 
 

Natalia i Michał
Dodano: 2014-07-09
Pobyt od: 2014-06-17 do 2014-06-27
 
 
  

Dziękujemy za miły pobyt, wczasowaliśmy w czerwcu tego roku właściciele nawet pogodę zamówili. Wspomnienia zostały piekne, wszędzie blisko, do morza 3 minutki, Pozdrawiamy!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:47:12
Cała przyjemność po naszej stronie, zawsze są Państwo mile widziani. Pozdrawiamy i zapraszamy :-) Małgorzata i Dariusz Oleńscy
 
 

EDYTA
Dodano: 2013-12-10
Pobyt od: 2013-07-23 do 2013-08-02
 
 
    

"Pozdrawiamy Państwa M.D.D. Oleńskich bardzo serdecznie i dziękujemy raz jeszcze za miłą gościnę w ''JULII'':) Spędziliśmy 11-ście cudownych dni w najpiękniejszym Władysławowie już kolejny raz! Każdemu polecamy to miejsce bo miasto jest piękne a pokoje ''JULIA'' czyściutkie, przyjemne, w pełni urządzone i zadbane. Wszędzie jest blisko: do morza, PKP, PKS, centrum, kościoła, portu, Biedronki, barów, stołówek itp. Polecamy z całego serca i dziękujemy Państwu życząc wszystkiego co najlepsze :):):) Edyta z synami."


 
 

wieslaw891
Dodano: 2013-09-15
Pobyt od: 2013-09-13 do 2013-09-15
 
 
    

warunki spania i pobytu, bliskość plaży i portu oraz centrum przy ośrodku przygotowań olimpijskich to bardzo wysoka ocena, którą dajemy z czystym sumieniem. Ale nie można na tym poprzestać! wspaniali są gospodarze! Już dawno nie spotkałem ludzi tak serdecznych i szczerze pomagających. Bardzo polecam!


 
 

M.R.
Dodano: 2013-08-13
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-13
 

Super miejsce i obsługa. Wszędzie blisko. Za rok też tam jadę :D Polecam


 
 

Wiesiek Kamiński z Rodziną
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-27
 
 
    

No byliśmy zaskoczeni na prawdę miejsce jest super wszędzie blisko plaża piękna a pokój czyściutki no co prawda pogody nie było ale pan Darek (POZDRAWIAMY) doradził co można zwiedzić i gdzie pojechać i na pewno w przyszłym roku też pojedziemy do JULI :-).


 
 

Mirosław Osadnik
Dodano: 2013-07-10
Pobyt od: 2013-06-21 do 2013-06-28
 
 
 

byłem tam wraz z całą rodziną pod koniec czerwca 2013. gorąco polecam wszystkim. obsługa rewelacyjna, świetna lokalizacja, cicho i spokojnie, wszędzie można dojść na piechotę.Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy.


 
 

Sylwia i Norbert
Dodano: 2013-07-05
Pobyt od: 2013-06-16 do 2013-06-23
 
 
  

Polecamy! Właściciele baaardzo mili i pomocni, chętnie doradzą :) Położenie ośrodka też rewelacyjne, blisko do plaży, portu, centrum i na zakupy ;) Pokoje czyste, przytulnie urządzone i dobrze wyposażone :)


 
 

Ania i Robert
Dodano: 2013-07-05
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-02
 
 
    

Wspaniałe 6 dni spędzone w "Julii". Super lokalizacja, blisko do plaży, dworca PKP, sklepów (Biedronki). Pokoje czyste, przytulne, wygodne, z niezbędnym wyposażeniem. Miejsce ciche i spokojne. Wypoczynek w takim miejscu to sama przyjemność. Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy miłych Gospodarzy :)


 
 

K,M,M Katzer
Dodano: 2013-07-04
Pobyt od: 2013-06-17 do 2013-07-01
 
 
   

Absolutnie fantastyczny wypoczynek w świetnym miejscu. Wszędzie blisko, ale o tym wiedziałam :-) Pokoje dokładnie takie jak w opisie i na zdjęciach, przygotowane z sercem, przez co goście czują się jak w domu. Podobnie jak cały teren – czysty i przytulny. Przesympatyczni i pomocni Gospodarze sprawili, że wypoczynek był bardzo udany. Panie Darku – serdecznie dziękujemy za wszystko oraz za propozycję ratowania nas przed burzą i wracamy za rok bo jesteśmy umówieni na piwo :-) Gorąco pozdrawiamy, Kasia, Marek, Maja Katzer. PS. Maja przesyła uściski oraz prawa autorskie do rysunku :-).


 
 

Anna A.
Dodano: 2013-06-30
Pobyt od: 2013-06-24 do 2013-07-01
 
 
    

Zdecydowanie polecam! Jestem bardzo zadowolona z pobytu, na pewno przyjedziemy tu w przyszłym roku.


 
 

Ela i Janek
Dodano: 2013-06-18
Pobyt od: 2013-06-03 do 2013-06-13
 
 
 

Dziesięciodniowy pobyt w ładnym i ciekawym miejscu zostanie na długo w pamięci... Właściciele pensjonatu to wspaniali, mili i uczynni ludzie, warunki do zamieszkania doskonale. Idealna baza wypadowa do zwiedzania różnych, ciekawych miejsc. Gorąco polecamy...


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-20 00:17:16
Miło było Państwa gościć. Dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Elwira i Alik
Dodano: 2013-05-19
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
  

W Julii spędziliśmy weekend majowy. Właściciele są bardzo mili, pomocni i uczciwi. Pokoje czyste i przytulne. Miejsce ciche i spokojne. Wszędzie można dojść na piechotę. Na pewno jeszcze tu wrócimy


 
 

Basia,Ania i Julia
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
    

Świetne miejsce! Niezła lokalizacja,wszędzie blisko. Bardzo dobre warunki. Pokoje czyste i w pełni wyposażone tak jak w opisie. Spędziłyśmy bardzo fajne 5 dni podczas weekendu majowego. Przesympatycznym Gospodarzom dziękujemy za serdeczność. Wszystkim którzy chcą wypoczywać we Władysławowie polecamy pokoje u "JULII"! ;)


 
 

Edyta z synami
Dodano: 2012-08-08
Pobyt od: 2012-07-25 do 2012-08-04
 
 
    

POLECAMY KAŻDEMU pobyt w "JULII"!Te 10 dni spędziliśmy cudownie na wypoczynku i zwiedzaniu:) Wszędzie blisko, dosłownie 3-5 minut drogi do plaży, centrum, kościoła, Biedronki, PKP itd. Pokoje czyściutkie, przytulne, z pełnym wyposażeniem! Wszystko jak w opisie! Gospodarze bardzo mili:)To miasto ma swój urok i warto tu powracać i tylko do Państwa M.D.D. Oleńskich!!! Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!!!:)))


 
 

Karol i Ula
Dodano: 2012-07-28
Pobyt od: 2012-07-23 do 2012-07-27
 
 
  

Bardzo polecam pokoje czyste wygodne wyposażone w to co potrzeba, bardzo miły właściciel z rodziną pomocni we wszystkim, położenie jest największym plusem do plaży dosłownie 3 minuty rewelacja. Polecam wszystkim, a szczególnie rodzicom z dziećmi cisza i spokój.


 
 

iwona
Dodano: 2012-07-23
Pobyt od: 2012-07-04 do 2012-07-14
 
 
    

Bardzo dobra lokalizacja,pokoje ładne,czyste i wygodne.Gospodarz bardzo pomocny.Wszystko na piątkę.Polecamy wszystkim.Iwona i Piotr.


 
Beata, Marcin i Ignacy z Białegostoku
Dodano: 2012-07-10
Pobyt od: 2012-07-01 do 2012-07-06
 

Te 6 dni spędzonych w "Julii" zaliczamy do bardzo udanych. Do plaży dosłownie 6 minut drogi, do centrum też bardzo blisko. Pokój bardzo przytulny i wygodny. Nie mamy do czego mieć pretensji. Potwierdzę słowa pozostałych forumowiczów, Pan Darek spisuje się na medal. Gdy zorientowaliśmy się, że nie wzięliśmy ze sobą ładowarki do baterii z aparatu p.Darek pośpieszył Nam z pomocą :) Tym sposobem mamy piękną pamiątkę w postaci zdjęć. z czystym sumieniem POLECAM i nie wiem czy przypadkiem za rok tam nie wrócimy ;) pozdrawiamy


 
Dorota, Grzesiek i dzieciaki
Dodano: 2012-06-18
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-11
 

Pokoje ładne, czyste i przytulne. Dużo miejsca wokół domu, kącik dla małych dzieci, grill ogólnodostepny. Gospodarze mili, pomocni. I tu duże podziękowania dla Pana Dariusza. Mieliśmy tego pecha, że w drodze powrotnej popsuł się samochód. Pan Darek pomógł nam znaleźć mechanika z lawetą, zaproponował nocleg, pojechał z nami odebrać samochód. Pomógł nam przeogromnie. Każdemu polecam nocleg i wspaniałych gospodarzy, którzy nie zapominają o swoich urlopowiczach i zawsze służą swoją pomocą. Na pewno jeszcze wpadniemy do Julii.


 
Jaroo
Dodano: 2012-05-18
Pobyt od: 2012-04-28 do 2012-05-06
 

Bywam i będę bywał. Nie ma to jak Majówka w Julii...


 
Betty&Kate
Dodano: 2011-10-07
Pobyt od: 2011-09-10 do 2011-09-12
 

Pobyt w Julii wspominamy bardzo dobrze! :-) Właściciele bardzo mili, kulturalni i pomocni, atmosfera super, pokoje czyste i przytulne. Do morza kilka kroczków, duży atut. Cena przystępna jak za taką lokalizacje. Jeśli jeszcze kiedyś, przyjdzie nam do głowy taki szalony pomysł, żeby pojechać sobie na weekend nad morze, to na pewno tam :-). Pozdrowienia dla Gospodarzy


 
Kasia i Kuba
Dodano: 2011-08-29
Pobyt od: 2011-08-26 do 2011-08-28
 

Witam, wczoraj wróciliśmy, ale już dziś wpisuję się do księgi gości, aby każdemu kto się zastanawia polecić w 100%. Lokalizacja doskonała, wszędzie blisko,pokoje rewelacyjne, gospodarze przemili. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ, Pozdrawiamy i dziękujemy.


 
Kasia i Michał
Dodano: 2011-08-17
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-07
 

Gorąco polecam noclegi "Julia". Do plaży bardzo blisko, jestem bardzo zadowolona. Pokoiki bardzo ładne, super tarasik. Naprawdę żal było wyjeżdżać. Pan właściciel bardzo miły. Jednym słowem wakacje bardzo udane. POLECAM!!


 
HUBERT
Dodano: 2011-08-14
Pobyt od: 2011-07-05 do 2011-07-16
 

Bardzo mile wspominam wakacyjny pobyt z rodziną, u Pana Darka.Przede wszystkim, wszystko to, co zawarte jest w ofercie, potwierdza się z rzeczywistością. Osobiście mnie ujęło: kultura osobista właściciela, czystość pokoju i całego obiektu. Miejsce na grill, miejsce do zabaw dla najmłodszych. Dobrze wyposażony pokój oraz taras.Usytuowanie - na 6. Na plażę 2 minuty, do centrum 2 minut, do portu 3 minut.Akceptacja pobytu zwierząt (w moim przypadku przebywaliśmy z pieskiem).Nie zakłócanie ciszy nocnej - w pobliżu nie ma dyskotek, jak również "głośnych" pub -ów. Miła, rodzinna atmosfera i.... cóż. Żal było wyjeżdżać z Władysławowa ... Panie Darku - dziękuję. POLECAM. Hubert.


 
Marcin i Krolina z Świecia
Dodano: 2011-06-30
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-06-30
 

Tydzień spędzony we Władysławowie w Julii był wspaniały. Sympatyczny właściciel pan Dariusz dbał o gości oraz porządek i czystość w ośrodku. Dobra lokalizacja Polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
Julia i Tomasz z Lublińca
Dodano: 2011-06-20
Pobyt od: 2011-06-06 do 2011-06-11
 

Kilka dni spędzonych we Władysławowie u "Julii" były niesamowicie sympatyczne:-) Bardzo dobry kontakt z Właścicielem. Blisko do plaży (dosłownie dwie minutki), czyste i bardzo przytulne pokoje. I co rewelacyjne możliwość pobytu z psem. Pozdrawiamy p. Darka i Jego Rodzinę.... I oczwyiście pozdrowienia dla Dollara od naszego Mirona ;-) Julia i Tomasz z Lublińca


 
Ewa i Andrzej
Dodano: 2011-05-23
Pobyt od: 2011-05-20 do 2011-05-22
 

Majowy weekend w Julii zostaje zapisany w naszej pamięci, jako bardzo udany i niezapomniany, cudowna wręcz rodzinna atmosfera, przytulnie, bo cicho i spokojnie a jednocześnie bardzo blisko plaży jak i centrum miasta, po intensywnym zwiedzaniu okolicy można złapać chwilę oddechu w miejscu przeznaczonym do grillowania by w końcu przytulić głowę do poduszki w pokoju, przygotowanym z niezwykłą staranności, ładnie, czysto, schludnie jednym słowem GORĄCO POLECAMY przesyłając serdeczne pozdrowienia dla niezwykle uprzejmnego i sympatycznego Gospodarza.


 
Anna Piwowarska
Dodano: 2010-07-27
 

Już drugi raz byliśmy w Julii. Dwa tygodnie super Wakacji. Myślę ,że w przyszłym roku znowu zawitamy do Władysławowa i do Pana Darka. Gospodarz jak zawsze perfekcyjnie dba o swoich gości. Oprócz klmatu Śródziemnomorskiego który zapewniła nam pogoda ,w Julii panuje klimat rodzinny. Do zobaczenia za rok.


 
Ania&Damian
Dodano: 2010-07-07
 

Polecamy obiekt, byliśmy tam na weekend czerwcowy - fajnie, że można było zabrać ze sobą psa. Właściciel jest bardzo pomocny: gdy zapomnieliśmy zabrać ze sobą bidon, przesłał go nam bezpłatnie pocztą:D


 
Ela i Łukasz
Dodano: 2010-06-08
 

Wspaniała lokalizacja , wszędzie blisko ,morze , port , centrum. Pokoje przytulne , czyste , bogato wyposażone. Sto procent zadowolenia ! Mile widziane czworonogi . Miejsce naprawdę godne polecenia a właściciel pierwsza klasa . Pozdrowienia dla pana Darka i mam nadzieje do zobaczenia za rok :)


 
Sandra i Sebastian
Dodano: 2009-09-03
 

Witam tydzień temu wróciliśmy z Władysławowa a ja już tęsknię za tym miejscem:))) warunki idealne wszystko tak jak na zdjęciach i opisie, atmosfera rewelacyjna POLECAM jak najbardziej POLECAM!!! lokalizacja idealna wszędzie blisko czego więcej chcieć:))) pozdrowienia dla Gospodarzy i do zobaczenia za rok:))))


 
Karina Andrzej i Kubuś
Dodano: 2009-09-01
 

SUPER!!!!! Wszystko co poleca Pan Darek na swojej stronie jest naprawdę rzeczywiste, tzn. wszystko ok i jak najbardziej godne polecenia. Wszędzie blisko, a jednocześnie spokojnie co się w kurortach bardzo rzadko zdarza.naprawdę polecam. Czysto i przytulnie, a to dzięki właścicielom, którzy mam wrażenie że o niczym innym nie myslą tylko o swoich gościach.. Jestem pod wielkim wrażeniem ich zaangażowania w to by "leniwi urlopowicze" mieli wszystko.Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia...;-)))


 
Ela i Rafał
Dodano: 2009-08-08
 

Pozdrowienia z dalekiego podkarpackiego Przeworska. Nasz pierwszy rodzinny i chociaż krótki pobyt nad Bałtykiem okazał się bardzo udany. Do "Julii" trafiliśmy przypadkowo ale nie mogliśmy trafić lepiej. "Julia" znajduje się rzeczywiście 3min od plaży w bardzo cichej okolicy, a jednocześnie kilka minut od centrum i "rozrywkowych" ulic Władysławowa. Widać, że w urządzenie pokoi i zagospodarowanie terenu ośrodka właściciel włożył wiele serca. Mam nadzieję, że nieraz tam jeszcze wrócimy.


 
Magda i Grzegorz
Dodano: 2009-08-05
 

My również, choć nieco z opóźnieniem, bo urlop był w maju, stawiamy dużego plusa. Warunki świetne, czysto, schludnie i miło. Podstawa to bliskość do plaży :) Nasza psina również była zadowolona z urlopiku. Pozdrawiamy


 
jolanta harasim
Dodano: 2009-08-05
 

To był nasz drugi pobyt we Władysławowie ale pierwszy w Julii u p.Darka(napewno nie ostatni).Jest to miejsce wspaniałe,cisza ,spokój wszendzie bardzo blisko.pokoje są bardzo ładnie urządzone i czyśćiutkie .Czulismy się tam jak u siebie w domu a nawet lepiej .Gospodasz jest bardzo sympatyczny i zawsze usmiechnięty, pomocny wrazie jakiejkolwiek potrzeby.Nasze dzieciaki jak i my byliśmy bardzo zadowoleni,że własnie tam spędziliśmy te kilka dni urlopu.Gospodasz dba o to by dzieci nie miały nawet chwili na nudę .Polecamy naprawdę warto .POzdrowienia dla gospodarzy.Jolka i Adam z rodziną z Suwałk


 
Anna Piwowarska
Dodano: 2009-07-26
 

Wróciliśmy właśnie z Władysławowa z "Julii" Super miejsce do odpoczynku. Warunki rewelacyjne. Pokoje tak jak na obrazkach. Do morza bardzo blisko. Cisza i spokój. Dzieci na terenie szalały do ciemnej nocy, rodzice mogli odpocząć przy grillku. Gospodarz zawsze uśmiechnięty, spełniający życzenia najmłodszych.Piesek również miał bezstresowy wypoczynek. W przyszłym roku ponownie zawitamy do Julii.Jeszce raz dziękujemy Panie Darku za miły odpoczynek.DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁYM ROKU!!!!!!


 
monika kocznur
Dodano: 2008-09-08
 

dzięki Wam spedziłam najpiękniejsze mini wakacje, jakie moglam sobie wymarzyc. POLECAM wszystkim dom Julii, bo tam będziecie się czuc jak u siebie. przemila atmosfera, super servis i przesuper uśmiech Gospodarza. pozdrawiam serdecznie Darku. monika


 
Sylwia Poniewierska
Dodano: 2008-08-25
 

Był to nasz pierwszy pobyt w Julii, ale mam nadzieję, że nie ostatni. Miejsce idealne, czyściutko, schludniutko, gospodarze bardzo mili. Pokoje ładnie urządzone, znajduje się tam wszystko co być powinno. Dziękujemy za pobyt-Poniewierscy ze Starachowic


 

Dodano: 2008-08-02
 

Obiekt świetny wypoczywaliśmy w nin pięć kolejnych sezonów zawsze było super!!!! W tym roku nie możemy tam być ale gorąco polecamy wszystkim chętnym naprawdę warto !!! Pozdrawiamy bardzo serdecznie gospodarzy Grażyna i Andrzej Miśkiewicz


 
Kamila Kurlej
Dodano: 2008-07-30
 

No cóż. Po raz drugi w Julii i bez zmian. Miło przytulnie, bardzo czysto, atmosfera wspaniała. Gospodarz do dyspozycji 24 godz; bardzo miły człowiek, nie chce się wracać do domu. Pokoje takie jak na obrazku zero ściemy- po prostu lux. Bardzo Bardzo Polecamy. z dziećmi bez dzieci, samotnym każdemu.Wyposażenie ok. Wszystko co proponują to prawda. Pozdrawiamy właściciela. Kurleje z Warszawy.


 
Artur , Jadwiga, Michał Budzińscy
Dodano: 2008-07-20
 

Pobyt 12-19.07.08. Faktycznie wszystko zgodnie z ofertą. Pokój czysty , dobrze wyposażony. Do minusów zaliczam cieniutkie ścianki działowe między pokojami tak , że czy chcesz czy nie towarzyszysz sąsiadom w nocnych rozmowach i kąpielach pod prysznicem. Niektórych może to denerwować szczególnie z rozrywkowym towarzystwem za ścianą. Lokalizacja rzeczywiście doskonała , wszędzie blisko , do plaży faktycznie kilka minut. Dołożyłbym trochę do wyposażenia barku - czasami przydałby się głęboki talerz i łyżka do zupy. Ogólnie wrażenie pozytywne , polecam.


 
D.A.E. Romańscy
Dodano: 2008-07-18
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni,pokój super,wszędzie blisko,miła atmosfera. Polecamy wszystkim którzy chcą spędzić wakacje we Władku. Pozdrawiamy właścicieli. Romańscy z Iławy


 
L.M.J. Olszewscy
Dodano: 2008-07-05
 

Pozdrowienia dla gospodarzy i podziekowania za pobyt we Władku. Polecamy to miejsce pod każdym względem. Do zobaczenia za rok :))) Olszewscy z małą Julią z Iławy.


 
Izabela Małkus
Dodano: 2008-07-02
 

POLECAM !!! Bardzo dobre warunki , schludnie i czysto , mili gospodarze , spokojna okolica , doskonałe miejsce na pobyt z dzieckiem . B.blisko do morza . SERDECZNE POZDROWIENIA DLA GOSPODARZY rodzinka z Grójca


 
Dorota i Tomasz
Dodano: 2008-06-30
 

było wspaniale. pokoik świetny, wszystko czego potrzeba, baaardzo wygodne, duże łóżko i telewizor sie przydał na deszczowy dzień (na szczeście tylko jeden), gospodarze bardzo mili i bliziutko do plaży. polecamy i z przyjemnością tam wrócimy.


 
Roksana i Marcin
Dodano: 2008-06-24
 

miejsce wspaniałe. lokalizacja, pokoje, gospodarze. :) byliśmy bardzo mile zaskoczeni.! bardzo polecamy. :)


 
Adrian i Ola
Dodano: 2008-06-23
 

Było tak jak lubimy - blisko do plaży, morza, do szeroko pojętej rozrywki a jednocześnie z dala od tego całego hałasu. Jedyny minus miejsca jaki wyłapaliśmy to niemieszczące się czajniki elektryczne w umywalce ;) Jak najbardziej polecamy.


 
K.M. SADOWSCY
Dodano: 2007-08-19
 

wlasnie wrocilismy z urlopu we Wladyslawowie... Wszystko rewelacyjne,pogoda,pokoj,atmosfera i uroczy Gospodarze.Pelna swoboda i komfort pobytu.Polecamy i serdecznie pozdrawiamy Wlascicieli.


 
Marta
Dodano: 2007-07-17
 

Wczoraj wieczorem wróciliśmy z wczasów we Władysławowie. Było super. Mieszkania piękne. Identyczne jak na zdjęciach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji. Nie mieliśmy codziennie ładnej pogody, ale zawsze było co robić. Telewizja kablowa bardzo się przydała. Jesteśmy bardzo zadowoleni i chce tam wrócić. Naprawdę warto tam jechać.


 
Ania i Darek
Dodano: 2007-07-13
 

Bardzo fajnie i milo, super Gospodarze !!!!!


 
Kamilka i Maciek
Dodano: 2007-07-02
 

Bardzo sympatyczny obiekt. Czyste i gustowne pokoje w pełni wyposażone tak jak w opisie :] Wszędzie blisko, wystarczy parę kroków i jest się nad morzem, bądź w okolicznych barach itd. Uprzejmość p. Darka i cała reszta na piątkę. Spędziliśmy bardzo fajne 8 dni podczas majowego weekendu. Dziękujemy :) POLECAMY:)


 
Bogusia i Grzegorz
Dodano: 2007-06-27
 

Byliśmy zimą. Miło, ciepło, dobra lokalizacja, bardzo uprzejmi właściciele. Świetna baza wypadowa na wycieczki po Wybrzeżu Gdańskim i rejonie Zatoki a latem na spokojny wypoczynek. Polecamy.


 
Maria i Krzysztof
Dodano: 2007-05-17
 

Bardzo fajne spokojne miejsce. Niezła lokalizacja, wszedzie blisko. Uprzejmi właściciele. W pokojach czytsto, miło i przyjemnie, a w chłodne dni zawsze cieplutko ;) Polecam


 
kamil i karolina
Dodano: 2006-09-05
 

Bardzo polecamy to miejsce i kwatery,jest bardzo,cicho milo,sympatycznie i czysto,razem z narzeczona spedzilismy prawie 2 tygodnie i bylo wspaniale.kamil i karolina


 
Andrzej Gorząch
Dodano: 2006-07-29
 

Własnie wróciłem z żoną ze wspaniałego 2 tygodniowego pobytu w "JULII" - było wspaniale - warunki komfortowe - żona stwiedziła dzis rano przed wyjazdem, że nie chce jej sie wracac, niestety w poniedziałek do pracy i trzeba bylo się spakować. Pogoda przez cale dwa tygodnie - wrocilismy opaleni i bardzo zadowoleni. Do zobaczenia w przyszłym roku :) - POLECAMY POBYT W JULII :)


 
Joanna
Dodano: 2006-07-10
 

Wróciłyśmy właśnie z moją córeczką Adunią z Władysławowa pięknie opalone i wypoczęte. To za sprawą wspaniałej pogody oraz miłej atmosfery panującej w "Julii". Znalazłyśmy tu wszystko, co było nam potrzebne, żeby poczuć się "jak w domu"; Wieczorami, po całym dniu spędzonym na plaży i po odbytych spacerach, Ada oglądała swoje ulubione bajki na Cartoon Network, a ja po prostu leniuchowałam w komfortowych warunkach. Przesympatycznym Gospodarzom diękuję za serdeczność. Wszystkim którzy chcą odpocząć We Władysławowie POLECAM "JULIĘ"! Do zobaczenia, może jeszcze w tym roku. :)


 
Agnieszka i Krystian
Dodano: 2006-06-26
 

Wlasnie wrocilismy z dwutygodniowego wypoczynku w "Julii".Jestesmy bardzo zadowoleni, bo to miejsce przytulne, mile i przyjazne! Polecamy!!!


 
karolina
Dodano: 2006-06-07
 

serdecznie polecam!!!Pokoje przytulne, bogato wyposażone. Obiekt położony blisko zarówno morza jak i centrum miasta.dziekujemy za miły wypoczynek. Jeszcze raz polecam


 
karolina i maciek
Dodano: 2006-01-05
 

goraco polecamy!!!Pokoje komfortowe i przytulne, wyposazenie zgodne z opisem. Blisko morze i centrum. Gospodarze dbaja o mila atmosfere podczas wypoczynku. Nawet zima morze jest piekne!!!pozdrawaiamy.


 
Darek i Monika
Dodano: 2005-08-29
 

Bardzo polecam !!! swietna lokalizacja, do plazy bardzo blisko, z dala od zgielku i halasu ... pokoje bardzo ladne i takie same jak na fotkach ... bylem z corka 2 tygodnie i zal bylo wracac do domu :-)) ...


 
Magda i Mirek
Dodano: 2005-08-18
 

Wszystko co jest w opisie obiektu to prawda!!! Byliśmy w "Julii" dwa tygodnie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszędzie blisko, spokojnie, pokoje naprawdę super, bardzo mili gospodarze!!!Naprawdę polecamy. Pozdrowienia dla gospodarzy. Napewno tam wrócimy.


 
Kamila i Sebastian
Dodano: 2005-05-20
 

2004-07-17 autor: Kamila, Sebastiam, Julka z Łodzi (data pobytu: 2004-07-06) bardzo sympatyczne miejsce wszystko dokładnie jak w opisie, świetna atmosfera, z przyjemnością tam wrócimy pozdrawiamy gospodarzy


 
Ania,Krzysztof
Dodano: 2005-04-29
 

2003-09-28 autor: Ania i Krzysztof z Tarnowa (data pobytu: 2003-09-06) Wszystko to co podają Gospodarze w ofercie to prawda w 100%, było SUPER - polecamy!!!


 
Madzia i Janek
Dodano: 2005-04-29
 

2003-09-01 autor: Madzia i Janek z Lublina (data pobytu: 2003-08-24) Warunki rewelacyjne, stosunkowo niewielka cena, idealna lokalizacja,wysoki standard pokoji.Gorąco polecamy. Pozdrowienia dla gospodarzy.