Bronia i Janusz z Adasiem z Krakowa
Dodano: 2017-02-16
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-11 IP: xxx.37.145.60
 
 
    

Idealne miejsce dla narciarzy. W odległości 100 m jest dolna stacja wyciągów prowadzących w wyższe partie gór. Jeszcze bliżej są wyciągi dla najmłodszych. W lecie świetna baza dla miłośników górskich wędrówek i borówek (czyli jagód). Pokoje są gustownie urządzone. Jest czysto. Łazienki świecą czystością. Kuchnia dobrze wyposażona. Właściciele przemili i pomocni. Pan Władek - świetny instruktor narciarski. Nasze dziecko go słucha i robi szybkie postępy. Byliśmy gośćmi w Pokojach pod Czyrną w 2015, 2016 i 2017 roku i zamierzamy spędzać tam dalsze urlopy.


 
 

Grażyna
Dodano: 2016-02-01
Pobyt od: 2016-01-23 do 2016-01-30 IP: xx.238.241.18
 
 
    

Było super ,spokojnie,cicho i wszędzie blisko.Gospodarze mili i bardzo pomocni.Pozdrawiamy Państwa Grażyna i Piotr z Bydgoszczy


 
 

Aneta Juretko
Dodano: 2015-09-16
Pobyt od: 2015-09-12 do 2015-09-13
 
 
    

Pobyt w Szczyrku w Pokojach pod Czyrną to sama przyjemność. Okolica wspaniała, cicha, spokojna. Nie daleko do centrum i wyciągu na Skrzyczne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo restauracji ze swojskimi potrawami bardzo smacznymi. Gospodarze bardzo uprzejmi, służący pomocą o każdej porze dnia. Pokoje czyste. Polecam Aneta z rodziną, Chorzów


 
 

Arkadiusz P.
Dodano: 2014-09-19
Pobyt od: 2014-09-15 do 2014-09-19
 
 
   

Super miejsce na wypoczynek, bardzo dobry kontakt z właścicielem, a przede wszystkim pokoje czyste i schludne. Położenie z dala od centrum, co jest wielkim plusem. Z dala od hałasu, tylko szum strumyka i dźwięki natury. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie spokój i ciszę za nie wielką cenę. Polecam!!!


 
 

Ania i Rafał
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-28 do 2014-08-03
 
 
   

Polecamy Pokoje pod Czyrną wszystkim, którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju blisko natury. Pokoje czyste, schludne, dobrze wyposażone. Właściciele bardzo sympatyczni i służący radą. Domek oddalony od centrum Szczyrku, co ma swoje dobre(cisza) i złe(długie powroty)strony. Miejsce jak najbardziej godne polecenia :)


 
 

Krysia i Marcin
Dodano: 2014-08-03
Pobyt od: 2014-07-27 do 2014-08-03
 
 
    

wspaniałe miejsce na każdą porę roku cisza, spokój mili gospodarze służący radą jak zagospodarować wolny czas (prawdziwa kopalnia wiedzy na temat miejscowych atrakcji) góry i woda w jednym miejscu czyli co tylko człowiek może sobie wymarzyć na czas urlopu


 
 

M&M
Dodano: 2014-08-02
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-01
 
 
    

Ocena ogólna-bardzo dobry minus :-) Byliśmy na wypoczynku z dziećmi w apartamencie, i oprócz małych braków, pokoje oceniamy pozytywnie. W łazience brakowało nam półeczki na kosmetyki pod prysznicem, bo wszystko musieliśmy ustawiać na podłodze.Przydałaby się również jakaś mała szafeczka na podręczne rzeczy (w przypadku dłuższego pobytu). W pokoju, gdzie spały dzieci - bardzo wygodne łóżka, jednak duża szafa nie miała żadnych półek w środku (jedynie wieszaki na ubrania wiszące), co zmuszało nas na trzymanie ubrań w torbach w pokojach, a lubimy wypakować swoje bagaże, bo wtedy czujemy się jak w domu :-) W kuchni-podstawowe naczynia. Aby przygotować obiad, trzeba się nastawić na gotowanie ratalne, bo jest tylko jedna mała kuchenka indukcyjna, na której mieści się tylko jeden garnek. A poza tym... balkon z pięknym widokiem, czysto (pomijając pajączki gdzieniegdzie:-), sympatycznie, gospodarze gotowi służyć radą i pomocą. Ogólnie jesteśmy zadowoleni!


 
 

Arek z rodziną
Dodano: 2014-08-01
Pobyt od: 2014-07-22 do 2013-07-31
 
 
    

Położenie w cichym urokliwym miejscu, z malowniczymi widokami na góry. Gospodarze uprzejmi. Polecam szczególnie narciarzom oraz amatorom aktywnego wypoczynku.


 
 

Ewelina
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-07-30
 
 
    

"Pokoje pod Czyrną" usytuowane są w cichym miejscu, w którym można odpocząć i zrelaksować się. Spędziłam kilka dni, jestem bardzo zadowolona. Właściciele życzliwi i uprzejmi, służyli pomocą i chętnie udzielali rad, więc atmosfera była pozytywna. Łazienki i pokoje czyste i funkcjonale. Kuchnia z pełnym wyposażeniem, także gotowanie nie było żadnym problemem. Piękny ogród i możliwość urządzenia grilla. Serdecznie polecam wszystkim chcącym wypocząć, bez względu na wiek :)


 
 

Aldona
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-18 do 2014-07-22
 
 
 

Fantastyczne miejsce na wypoczynek,widok gór,zachęca do aktywnego spędzenia czasu i zregenerowanie sił...przepiękny ogród,wszędzie bardzo czysto,właściciele bardzo uprzejmi,dbający o ład i porządek...akurat dzisiaj wróciliśmy,serdecznie polecamy...Aldona i Leszek


 
 

Joanna
Dodano: 2014-04-13
Pobyt od: 2014-04-11 do 2014-04-13
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek.Wspaniale urządzone pokoje, bardzo funkcjonalnie urządzone,wygodne łóżka, duże telewizory. W całym domu, w pokojach, łazienkach jest niezwykle czysto.Wokół domu jest piękny ogród, w którym można odpoczywać. Jest również miejsce na grill.Właściciele są bardzo mili, życzliwi,bardzo dbają o dom ogród ale najważniejsi są dla nich goście. Gorąco polecam "pokoje po Czyrną"- to doskonałe miejsce do wypoczynku zarówno zimą jak i latem.Byłam w weekend i chętnie wybiorę się ponownie na dłuższe wakacje.


 
 

Alicja z rodziną
Dodano: 2014-02-12
Pobyt od: 2014-02-02 do 2014-02-08
 
 
  

Bardzo fajne miejsce na pobyt w Szczyrku. Apartament - super standard, dobrze wyposażony, duży i bardzo wygodny:-) zadbane pokoje i czysta łazienka. Bardzo mili i goscinni właściciele:-) Pan Władek jest bardzo dobrym instruktorem narciarstwa. Polecam w 100%.


 
 

Zuza i Tomek
Dodano: 2014-02-06
Pobyt od: 2014-01-23 do 2014-01-29
 
 
    

Niedawno byliśmy w Szczyrku po raz pierwszy i szczęśliwie trafiliśmy właśnie do gospodarzy Pod Czyrną. Chcielibyśmy podziękować za gościnę. Na pewno będziemy do państwa wracać. Mamy nadzieję niedługo znów odwiedzić Szczyrk i wszystkim gorąco polecamy to miejsce.Dziękujemy raz jeszcze za wszystko. Pozdrawiamy z Poznania.


 
 

Joanna, Darek i Wojtuś
Dodano: 2014-01-31
Pobyt od: 2014-01-27 do 2014-01-30
 
 
    

To miejsce polecam wszystkim, którzy chcą spędzić czas w uroczym miejscu. Życzliwość, gościnność i zaangażowanie gospodarzy, powoduje, że każdy czuje się w tym miejscu cudownie. Warunki mieszkalne są na bardzo wysokim poziomie, całość uzupełnia szemrzący nieopodal strumyk z bardzo dobrą bazą wypadową w góry. Zaletą tego miejsca niewątpliwie jest również bliskość wyciągów narciarskich, których w okolicy nie brakuje (najbliższy w promieniu 50 m). Polecam wszystkim rozpoczynającym przygodę z nartami- umiejętności gospodarza, a zarówno instruktora PZN są na najwyższym poziomie. Nasz 4 letni syn po dwóch dniach załapał bakcyla narciarskiego!


 
 

Iza z rodzinką
Dodano: 2013-09-06
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-08-28
 
 
   

Ładny domek, sympatyczni gospodarze, fajna lokalizacja. Gorąco polecam


 
 

Angelika
Dodano: 2013-07-12
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-10
 
 
    

Fantastyczne, piękne pokoje. Przemili właściciele. Świetnie wyposażona kuchnia. Doskonały dostęp do wifi. Niedaleko do przystanku PKS, choć kilka kilometrów trzeba dojść do centrum. Polecam wszystkim wczasowiczom!


 
 

Magda i Paweł
Dodano: 2013-07-02
Pobyt od: 2013-06-27 do 2013-07-01
 
 
    

Będąc w Szczyrku naprawdę warto rezerwować tu pobyt, pokoje zadbane, łazienka czysta i schludna. Okolica wspaniała jest gdzie połazić i co zwiedzić ;p Polecamy :)


 
 

Tomasz W.
Dodano: 2013-06-30
Pobyt od: 2013-06-27 do 2013-06-29
 
 
    

Idealne miejsce na zarówno krótki, jak i dłuższy wypoczynek. Pokoje czyste i w pełni wystarczające na spędzenie wypoczynku. Właściciele gotowi do pomocy. Polecam


 
 

Jacek
Dodano: 2013-06-24
Pobyt od: 2013-06-19 do 2013-06-24
 
 
    

Wspaniałe miejsce na wypoczynek. wspaniali ludzie prowadzący Pensjonat. Doskonała lokalizacja i atmosfera. Władek i Ewa ( właściciele ) to ludzie z których powinno się brać przykład jak nalży prowadzić tego typu interes. Szkoda że takich miejsc jest tak mało.


 
 

Boguslawa K. z Austrii :)
Dodano: 2013-05-23
Pobyt od: 2013-05-08 do 2013-05-12
 
 
 

W samych superlatywach oceniam miejsce w ktorym goscilam kilka dni w maju. Polecam wszystkim ten adres :) Pozdrawiam wlascicieli


 
 

Krzysztof
Dodano: 2013-03-23
Pobyt od: 2013-01-30 do 2013-01-05
 
 
    

Doskonałe warunki, duże telewizory, świetnie wyposażona kuchnia i nigdy nie widziałem tak czystych łazienek, nawet w hotelach! Jednak podstawą są właściciele, którzy mają niezwykle indywidualne i serdeczne podejście do każdego gościa.


 
 

Ewa, Marlena i Arek
Dodano: 2013-02-22
Pobyt od: 2013-02-10 do 2013-02-17
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek w Szczyrku. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre,z pięknymi widokami z okna, tuż pod wyciągami narciarskimi. Przyjaźnie nastawieni do gości Gospodarze. Dodatkowo Gospodarz - Pan Władek jest godnym polecenia instruktorem narciarstwa, który potrafi w krótkim czasie naprawdę bardzo wiele nauczyć.


 
 

Monika, Wiktor oraz Ania i Madzia
Dodano: 2013-02-19
Pobyt od: 2013-02-02 do 2013-02-09
 
 
    

Jak zwykle co roku powróciliśmy do naszych kochanych gospodarzy i nie wyobrażamy sobie pobytu w Szczyrku w innym miejscu! Ogromnie dziękujemy za ciepło, gościnność, serdeczność, uśmiech i to że taką troską podchodzicie do gości. Pozdrawiamy bardzo serdecznie!


 
 

W.i A.
Dodano: 2013-02-18
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-17
 
 
    

Zadbane i przytulne pokoje. Gospodarze z checia udzielaja informacji o okolicy i pomagaja w urozmaicaniu urlopu. Dla narciarzy - miejsce wymarzone, zjezdza sie pod sam dom.


 
 

Krystyna
Dodano: 2012-12-11
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-10
 
 
  

Fajna okolica, mila atmosfera. Miejsce na dobry wypoczynek!


 
 

Donata
Dodano: 2012-11-07
Pobyt od: 2012-11-02 do 2012-11-04
 
 
    

Baaardzo polecam, gospodarze naprawdę bardzo mili.


 
 

Stanczyk
Dodano: 2012-09-17
Pobyt od: 2012-09-14 do 2012-09-16
 
 
    

Cudownie spędzony weekend w pensjonacie położonym w malowniczej scenerii Beskidow z miłymi włascicielami. Gorąco polecamy. Pozdrowienia dla gospodarzy


 
 

Magdalena Bułacz
Dodano: 2012-08-21
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-19
 
 
    

Bardzo serdecznie polecam miejsce, w którym można zapomnieć o zgiełku życia codziennego. Bardzo przyjmena atmosfera, serdeczni Gospodarze, komfort zarówno w pokojach jak i na całym terenie kwatery jak najbardziej sprzyjający. Piękny ogród. Malownicza lokalizacja. Zdecydowanie polecam wszytskim i zapewne sama jeszcze pojawię się ponownie bo naprawdę warto. Pozdrowienia dla Gospodarzy.


 
 

M.K z Szamotuł
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-11
 
 
    

Piękne miejsce na wypoczynek,diękujemy i polecamy


 
 

Monika i Piotrek
Dodano: 2012-08-08
Pobyt od: 2012-07-10 do 2012-07-13
 
 
    

Bardzo polecamy. Urocze miejsce, pet friendly ;), przemili gospodarze, piekny dom i bajkowy ogród, pokoje o bardzo dobrym standardzie, bogato wyposazony aneks kuchenny.


 
Bernadetta z rodziną z Krakowa
Dodano: 2012-06-29
Pobyt od: 2012-06-15 do 2012-06-17
 

"Zrozumiałem, że istnieją ludzie, w których towarzystwie człowiek czuje się lepiej, wszystko, co gorzkie przemija, a świat rozpromienia słońce." Hans Christian Andersen — "Baśń mojego życia" Kochani, dziękując Wam za ten wspólnie spedzony czas,chcę jeszcze raz przywołać te chwile kiedy gościliśmy u Was. Pobyt ten pozwolił zapomnieć nam o codziennych obowiązkach i troskach. Przeniósł nas do krainy relaksu i odpoczynku. Macie piękny dom, w którym czuliśmy się jak u siebie a atrosfera, jaką stworzyliście dała nam energię na powrót do codzienności. Dziekujemy Wam za to, że możemy mieć tak miłe wspomnienia!


 
Agnieszka i Paweł
Dodano: 2012-06-21
Pobyt od: 2012-05-08 do 2012-05-11
 

Jedno słowo: wspaniale! Położenie domu bardzo przyjemne - niedaleko centrum Szczyrku, ale nie w samym centrum. Gospodarze - bardzo mili. Tuż po przyjeździe Pani Ewa przygotowała nam mały zestaw informatorów o okolicy. Nawet jeżeli nie macie pomysłu co robić w danym dniu to zawsze można zdać się na dobrą radę. My skorzystaliśmy :) Pokoje z łazienkami. Wszystko w bardzo dobrym stanie - widać dbałość o szczegóły. Można by rzec jak w dobrym hotelu. Kuchnia w pełni wyposażona, zupełnie jak w domu. W ogródku, o który Pani Ewa tak starannie pielęgnuje znajduje się spora ława - idealnie na kawę z widokiem na góry :) Polecamy serdecznie, pewni że jeszcze tu wrócimy!


 
Kasia, , Hubert, Paulinka, Lenka:-)
Dodano: 2012-04-18
Pobyt od: 2011-03-03 do 2011-03-13
 

Miło, fajnie, sympatycznie w Szczyrku było fantastycznie... Na nartach jeździliśmy, ciekawe miejsca odwiedziliśmy i u wspaniałych Państwa Stalmachów mieszkaliśmy...Pan Władysław wspaniały człowiek przez duże W zaszczepił w naszej córeczce chęć jazdy na nartach, a Pani Ewa przemiła, ciepła i bardzo uczynna osoba( bardzo dziękuję Pani Ewo wie Pani za co. Podsumowując znajomym rozpowiemy żeście fani ludzie, by do Was przyjechali i sobie na nartach pozjeżdżali i świeżym powietrzem pooddychali.. A My też nie zapomnimy i za rok Was odwiedzimy...


 
ślązacy
Dodano: 2012-04-10
Pobyt od: 2012-04-07 do 2012-04-10
 

właśnie wróciliśmy z pobytu świątecznego. Cóż wiecej tu napisać naprawdę rewelacja. Pokoje bardzo zadbane. Cisza spokój i góry. Czy czegoś wiecej chcieć można! Naprawdę bardzo dziękujemy polecamy i napewno wrócimy


 
Kasia, Przemek i Igorek
Dodano: 2012-03-19
Pobyt od: 2012-03-03 do 2012-03-10
 

Możemy jedynie potwierdzić poprzednie wpisy-same pozytywy! najmilsi Gospodarze, z jakimi przyszło nam spedzić urlop! Czysto, ciepło, bliziutko do stoku! Pan Władysław uczył nasze dziecko jeździć na nartach-ku wielkiej radości naszego syna!z pewnością będziemy tam wracać.


 
Bożena i Janusz z Łazisk Średnich
Dodano: 2012-03-12
Pobyt od: 2012-03-04 do 2012-03-10
 

Gościliśmy w domu Pod Czyrną tydzień i wrażenia pozostały cudowne , pokoje czyste ,zadbane, łazienka pełny luksus i przede wszystkim cieplutko w domu :)Pani Ewa to kobieta która za sie na tym co robi , bardzo sympatyczna i zawsze z uśmiechem na twarzy.Jeśli ktoś jezdzi na nartach to z wyciagu można dosłownie dojechać na podwórko .Polecamy wszystkim wypoczynek u Państwa Stalmach w stu procentach :).Serdecznie pozdrawiamy właścicieli i mamy nadzieję że w przyszłym roku znów przyjedziemy .:)


 
Dorota, Krzysiek, Monika z lubelszczyzny
Dodano: 2012-03-10
Pobyt od: 2012-03-04 do 2012-03-08
 

Jednym głosem dziś mówimy: jeszcze do Państwa Stalmachów do Szczyrku napewno powrócimy!Pokoje czyściutkie, widoki piękniutkie, na nartach jeździliśmy i super się bawiliśmy!Wszystkim gorąco polecamy, w naszym wierszu całej pozytywnej atmosfery nie oddamy ;-)Pani Ewa fajna babka, pozdrawiamy Pana Władka!!


 
Kasia,Marek,Justyna i Wiktor
Dodano: 2012-02-27
Pobyt od: 2012-02-11 do 2012-02-19
 

Jeśli kiedykolwiek wrócimy do Szczyrku to tylko do Państwa Stalmach. Są to ludzie stworzeni do prowadzenia pensjonatu , przemili , pomocni , sympatyczni,nigdy nie mieliśmy takich gospodarzy.Dom jest piękny i przytulny- taki jak na zdjęciach.Bardzo podobało nam się to , że naprawdę można dojechać na podwórko na nartach.Pozdrawiamy.


 
Vanessa
Dodano: 2012-02-20
Pobyt od: 2012-02-16 do 2012-02-19
 

Polecam, idealne miejsce na wypoczynek w Szczyrku. Pokoje w idealnym stanie, przytulnie do tego bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Gospodarze przesympatyczni, szczególnie Pani Ewa, która zawsze podpowie co gdzie i jak w Szczyrku :) Dla miłośników sportów zimowych "Pokoje pod Czyrną" są idealnie usytuowane, ponieważ ze stoku można wręcz wjechać do pokoju ! Dziękuje za gościnę i z pewnością będę polecać to miejsce znajomym, pozdrawiam :)


 
Ewa Milachowska
Dodano: 2012-02-18
Pobyt od: 2012-02-13 do 2012-02-18
 

Polecam gorąco, wspaniali gospodarze, bardzo przytulne miejsce, wygodne pokoje, dobrze położone miejsce, bardzo blisko do wyciągu narciarskiego, świetny instruktor narciarstwa polecam. Poprostu warto skorzystać z gościnności. My napewno tam wrócimy.


 
Joanna, Darek, Nicoletta i Wojtuś z Chorzowa
Dodano: 2012-01-30
Pobyt od: 2011-12-31 do 2012-01-01
 

Gospodarze to najmilsi, najbardziej gościnni i najserdeczniejszy ludzie u jakich kiedykolwiek dane nam było gościć. Atmosfera jaką potrafią wytworzyć i klimat tego miejsca powoduje, że każdy pobyt tam jest wielkim niezapomnianym przeżyciem. Cały dom jest pięknie zadbany. Widać tutaj rękę gospodarzy zarówno zimą kiedy dom błyszczy w pięknym oświetleniu, a także latem kiedy czas można spedzić w cudnym ogrodzie. Atmosfera tego miejsca jest tak wspaniała, że nie jest tego w stanie zepsuć ani brak słońca latem, ani brak śniegu zimą:)


 
Monika i Michał
Dodano: 2012-01-23
Pobyt od: 2012-01-21 do 2012-01-22
 

Mieliśmy możliwość spędzenia u Państwa weekendu w naprawdę cudownych warunkach zarówno mieszkalnych jak i pogodowych. Bardzo miła gościna,pokoje bardzo ładne,pełny dostęp do wszelkich udogodnień. Z miłą chęcią wrócimy do Państwa i gorąco polecamy Pensjonat wszystkim,którzy szukają czegoś naprawdę wartego swojej ceny oraz bliskiej lokalizacji do śnieżnego szaleństwa :) Polecamy z całego serca :)


 
Patryk i Basia
Dodano: 2011-11-26
Pobyt od: 2011-11-19 do 2011-11-21
 

Spedzilismy weekend u Panstwa w pokojach Pod Czyrna z przyjemnoscia. Gospodarze bardzo mili, pokoje estetyczne ladnie urzadzone. Dom w bardzo ladnym stanie, kuchnia elegancka. Wszystko tak jak byc powinno.


 
Ilona i Mirek Kaczmarscy
Dodano: 2011-11-19
Pobyt od: 2011-10-12 do 2011-10-16
 

Pokój czyściutki i przytulny w chłodne dni dobrze ogrzewany,ładna łazieneczka zawsze ciepła woda.Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Gospodarze mili i życzliwi interesują się potrzebami gości, bardzo dyskretni dbający o wygody wypoczywających.Przed domkiem piękny ogród i parking. Spędziliśmy miło i cudownie czas. Polecamy wszystkim.Pozdrawiamy Gospodarzy.


 
Agnieszka i Tomek z Zabrza
Dodano: 2011-11-09
Pobyt od: 2011-10-29 do 2011-10-31
 

Pobyt u Państwa Stalmach był bardzo miły. Od samego początku dało się wyczuć przede wszystkim życzliwość. Pokoje zadbane, przestronne i czyste, kuchnia w pełni wyposażona, również zadbana ;) I przede wszystkim było ciepło;) Widoki i okolica przepiękne, choć to tylko 3 dni były dało się wypocząć;) Serdecznie polecamy, my na pewno jeszcze wrócimy;)


 
Darek i Beata z Opola
Dodano: 2011-10-24
Pobyt od: 2011-10-21 do 2011-10-23
 

Gościliśmy w "Pod Czyrną" ostatni weekend i z wielką przyjemnością polecamy go innym. Jestem zdania, że nie każdy nadaje się do prowadzenia gospodarstwa agroturystycznego, ale pan Stalmach niewątpliwie wie jak to robić tak, aby gościom pozostały tylko miłe wspomnienia i aby weekend spędzony w Szczyrku kojarzył się nie tylko z pięknymi widokami. Pokoje czyste, zadbane i co ważne o tej porze roku...ciepłe. Na pewno jeszcze kiedyś wrócimy.


 
Przemek Edyta i znajomi
Dodano: 2011-10-24
Pobyt od: 2011-10-22 do 2011-10-23
 

Wszystko tak jak być powinno. Pokoje zadbane czyste tak jak na zdjęciach. Kuchnia i lazienka podobnie, wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Gospodarze przemili, życzliwi i sympatyczni. Cicha, domowa atmosfera idealna do wypoczynku. Niezapomniane chwile i wrażenia. Napewno tam powrócimy :)


 
Lidka, Maciej i Kamil z Poznania
Dodano: 2011-10-08
Pobyt od: 2011-08-20 do 2011-08-26
 

Spędziliśmy cudowny tydzień pod Czyrną. Pokoje zadbane, bardzo czyste, kuchnia wyposażona we wszystko co potrzebne. Gospodarze przemili, dyskretni, doradzali i podpowiadali co zobaczyć, w jaki sposób spędzić czas. Widoki prześliczne, okolica spokojna, ogród zadbany z miejscem, gdzie można posiedzieć i pogrillować. Dziękujemy za gościnę i obiecujemy powrót:)


 
Beata i Lukasz
Dodano: 2011-10-05
Pobyt od: 2011-09-19 do 2011-09-22
 

Mega sympatyczni gospodarze, zakwaterowanie czyste, wygodne i praktyczne, wlacznie z kuchnia. Spodobalo nam sie tak bardzo, ze wydluzylismy pobyt o dobe (na wiecej niestety nie pozwalala nam praca). Goraco polecamy ! :)


 
Agnieszka Mielcarek
Dodano: 2011-10-02
Pobyt od: 2011-09-24 do 2011-09-27
 

Od kilku lat jeździmy w różne rejony gór, lecz po raz pierwszy spotkaliśmy się z tak miłym i troskliwym przyjęciem. Pani Ewa już na powitanie przekazała nam informator bardzo szczegółowo opisany gdzie i jak możemy spędzić wolny czas. Pokoje bardzo estetyczne, widoki z okien i ogrodu gospodarzy - przepiękne. Bardzo serdecznie pozdrawiamy gospodarzy " Pokoi pod Czyrną". Agnieszka i Grzegorz z Odolanowa.


 
Elżbieta i Krzysztof
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-09-05 do 2011-09-10
 

Gospodarze bardzo sympatyczni, położenie świetne do pieszych wędrówek i do uprawiania narciarstwa w sezonie (Bardzo blisko do stoku z wyciągami ). Pokój jak w opisie i na zdjęciach, kuchnia dobrze wyposażona. Czysto i z gustem. Wszystko to za przystępna cenę. Polecamy.


 
Maria i Piotr z Rudy Śląskiej
Dodano: 2011-09-04
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-29
 

Spędziliśmy tydzień urlopu u państwa Stalmachów i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wygodnie, czysto i bardzo estetyczne otoczenie wokół domu. Gospodarze życzliwi i bardzo sympatyczni. Pani Ewa świetnie podpowiada, jak i gdzie można miło i ciekawie spędzić czas, biorąc pod uwagę możliwości kondycyjne wczasowiczów. Polecamy - warto przyjechać. Pozdrawiamy Gospodarzy.


 
Kasia i Sylwek z Zabrza
Dodano: 2011-08-27
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-27
 

Pokoje czyste i wygodne. Przed domem znajduje się piękny ogród z ławeczkami i grilem( jest gdzie posiedzieć ciepłymi wieczorami).Bardzo mili Gospodarze, Lokalizacja idealna, wszędzie blisko. Warto wrócić, nasz ocena w skali 1-10 to : 12 !! Pozdrawiamy =)


 
Ania, Janek i Czarek z Poznania
Dodano: 2011-08-18
Pobyt od: 2011-07-23 do 2011-07-30
 

Spędziliśmy u Państwa Stalmach przemiły tydzień w Szczyrku od 23.07.2011 do 30.07.2011. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wygodnego i przestronnego pokoju z praktycznym wyposażeniem.Gospodarze bardzo dbali o czystość i miłą atmosferę w domu. Polecamy wszystkim ten urokliwy pensjonat. Będziemy zawsze miło wspominać nasze wakacje w Beskidach.


 
Marta i Kamil
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-08-07 do 2011-08-14
 

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu u Państwa Stalmach. Jesteśmy bardzo zadowoleni i żałujemy, że nasz pobyt w Szczyrku już się skończył. Pokoje świetne, takie jak na zdjęciach, fajnie wyposażone, zadbane. Polecamy każdemu, kto chce wypocząc w przemiłym otoczeniu.


 
Asia i Przemek
Dodano: 2011-08-08
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-22
 

Bardzo przyjemne miejsce, można czuć się swobodnie. Gospodarze bardzo sympatyczni, otwarci. Okolica przepiękna, można zagospodarować czas bez konieczności posiadania samochodu. Pokój zgodny z opisem i zdjęciem, funkcjonalnie wyposażony, miło było tam mieszkać...szkoda tylko, że urlop szybko się skończył:(.


 
Dorota z rodziną
Dodano: 2011-07-17
Pobyt od: 2011-07-08 do 2011-07-14
 

Bardzo przytulne, dobrze wyposażone pokoje, gospodyni również przesympatyczna, gorąco polecam pobyt w pensjonacie "Pod Czyrną".Dziękujemy za gościnę, chętnie znów skorzystamy:)


 
2011-03-15 g. 20:00 Dorota i Adam
Dodano: 2011-03-15
Pobyt od: 2011-03-05 do 2011-03-12
 

Ja i mój mąż oraz para przyjaciół spędziliśmy u Państwa Stelmach tydzień i jesteśmy zachwyceni Gospodarzami oraz pięknym i czyściutkim pensjonatem, gdzie znajdują się duże przestrzenne pokoje z dużymi łazienkami, poza tym miejsce na sprzęt narciarski oraz aneks kuchenny, a cały pensjonat otacza bardzo ładnie zadbany ogród, miejsca parkingowe no i oczywiście wspaniałe widoki na góry z trasami narciarskimi. Poza tym Pan Stelmach i jego Syn są SUPER profesjonalnymi instruktorami z anielską cierpliwością, a żona Pana Stelmacha Pani Ewa jest cudowną, pełną ciepła i serdeczności kobietą. Dziękujemy Wam za wszystko i na pewno wrócimy na dalszą naukę i wypoczynek. Pozdrawiamy i do zobaczenia:) Dorota i Adam z Pruszkowa


 
Daria i Arek
Dodano: 2011-02-11
Pobyt od: 2011-02-05 do 2011-02-11
 

Bardzo udane wczasy, domek bardzo zadbany, po prostu błysk wszędzie, gospodarze bardzo sympatyczni. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy gorąco


 
Agnieszka i Bartek
Dodano: 2011-02-07
Pobyt od: 2011-01-30 do 2011-02-05
 

Byliśmy 6 dni i chcieliśmy poczuć magię gór zimą - udało się. Kwatera była taka, jak powinna być - czysta, ładna, ze wszelkimi udogodnieniami. Okolica wprost idealna dla amatorów sportów śnieżnych, jedzenia oraz szeroko rozumianej turystyki. Do tego gospodarze - niczym wisienka na torcie, wspaniali ludzie, a Pan Stalmach jest naprawdę dobrym instruktorem i serdecznym człowiekiem. Jedno wiem na pewno - MY TAM JESZCZE WRÓCIMY! :) polecam to miejsce wszystkim.


 
Ulka z mężem
Dodano: 2011-01-13
Pobyt od: 2010-12-03 do 2010-12-05
 

Polecam serdecznie to miejsce - czysto, pachnąco i z gustem. Gospodarze przemili. Bardzo blisko do stoku. Atrakcyjna cena. Chętnie tam wrócimy.


 
KATARZYNA i KRZYSZTOF
Dodano: 2011-01-10
Pobyt od: 2010-12-03 do 2010-12-05
 

DZIĘKUJEMY Byliśmy w pensjonacie na naszą pierwszą rocznice. Właściciele bardzo bardzo mili i sympatyczni,bez problemu oferowali swoją pomoc. Pensjonat PIERWSZA klasa,bardzo rodzinna atmosfera. Nic dodać,nic ująć.------P-O-L-E-C-A-M-Y---


 
Kasia Jaskólska z całą ferajną
Dodano: 2011-01-05
Pobyt od: 2010-12-24 do 2010-12-27
 

Spędziliśmy u Państwa Stalmach Święta Bożego Narodzenia. Była śliczna choinka, dom pięknie przystrojony, naprawdę Ci Państwo są po prostu super!!! Wszystkim bardzo gorąco polecam wypoczynek w tym domu. Właściciele są przemili, bardzo sympatyczni. Dom czyściutki i zadbany. Bardzo miło powspominać:)!


 
Marta & Rafał
Dodano: 2010-12-30
Pobyt od: 2010-12-18 do 2010-12-23
 

Super lokalizacja, przytulne pokoje, bardzo miła atmosfera. Polecamy!


 
Ania & przyjaciele
Dodano: 2010-12-15
Pobyt od: 2010-12-10 do 2010-12-12
 

Spędziliśmy u Państwa Stelmach przemiły weekend na rozpoczęcie sezonu 2010/11. Cóż mogę powiedzieć - nie mogło być lepiej! Pokoje czyściutkie, widne, przestronne, ładnie urządzone. Gospodarze - bardzo życzliwi, uczynni, pomocni i co najważniejsze - uśmiechnięci, jak mało kto! Pani Ewo - wyznaczacie Państwo standarty, jeśli chodzi o bazę noclegową w Polsce! Tak trzymać!


 
Joanna i Marcin
Dodano: 2010-11-15
Pobyt od: 2010-11-11 do 2010-11-14
 

To nasz pierwszy, ale Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ nie ostatni pobyt w tym uroczym miejscu. Przepiękna okolica, bardzo przytulny pensjonat, funkcjonalnie wyposażone pokoje w bardzo eleganckim stylu. PRZESYMPATYCZNI Właściciele - czuliśmy się jak w domu ;-))) Raz jeszcze bardzo dziękujemy za gościnę i gorąco polecamy !!!


 
Tomek
Dodano: 2010-11-14
Pobyt od: 2010-11-13 do 2010-11-14
 

Dużo przypadku było w tym, że zanocowałem w Pokojach pod Czyrną, ale wartało :) Pokój czysty, zadbany, łazienka także, kuchnia dostępna dla gości, właścicielka przesympatyczna. Świetne miejsce, warto będzie tam kiedyś wrócić :)))


 
Ada, Piotr, Kacper
Dodano: 2010-10-10
Pobyt od: 2010-01-06 do 2010-01-17
 

Przemili Gospodarze, serdeczni i bardzo pomocni. Poza tym Pan Stalmach jest bardzo profesjonalnym i skutecznym instruktorem narciarstwa. Kilka lekcji wystarczyło aby nasz 6 letni syn nauczył się i polubił jeździć na nartach. Warunki do wypoczynku wspaniałe. Dom jest czysty, zadbany, zawsze pięknie ozdobiony i co ważne ciepły. Byliśmy w tym pięknym miejscu dwa razy, w styczniu planujemy wybrać się po raz kolejny (nie możemy się doczekać). Poza pięknym domem, ogrodem oraz zagwarantowanym miejscem parkingowym, wspaniałe widoki i ciekawe trasy narciarskie. Serdecznie polecamy i gorąco pozdrawiamy Gospodarzy. Ada, Piotr i Kacperek z Gdańska


 
Kasia i Szymon
Dodano: 2010-10-04
Pobyt od: 2010-10-02 do 2010-10-04
 

Dom bardzo zadbany i czysty (w łazience aż lśniło), prowadzony przez przemiłych gospodarzy. Piękny ogród i bardzo dobra lokalizacja dodatkowo umilają pobyt pod Czyrną. Miejsce naprawdę godne polecenia!


 
Elżbieta, Bogdan i Kuba
Dodano: 2010-09-06
Pobyt od: 2010-08-21 do 2010-08-27
 

Wspaniałe miejsce, ze wszech miar godne polecenia. Niezwykle, zadbany, czyściutki dom, urządzony z wielkim smakiem, otoczony pięknym ogrodem. Pokoje bardzo przytulne - można się tu czuć jak u siebie w domu. A nade wszystko przesympatyczni gospodarze, niezwykle gościnni, promieniujący ciepłem i życzliwością. Dziękujemy Wam bardzo za miły pobyt i serdecznie pozdrawiamy.


 
Waldek z żona i 2 przyjaciół
Dodano: 2010-08-29
 

Jeszcze nie widziałem tyle pochwał . Ale w pełni uzasadnione , z całym przekonaniem i sercem pełnym wdzięczności POLECAMY ten pensjonat . Spędziliśmy tam 5 fajnych dni . Od 10 lat gościmy w różnych miejscach , ale ta kwaterka była jedną z najlepszych [ jeżeli nie najlepszą] Inni właściciele mogą się uczyć życzliwości . gościnności, taktu,no i marketingu od P.STELMACH DZIĘKUJEMY


 
Jacek i Ania
Dodano: 2010-08-26
 

Lokalizacja urocza do tego blisko sklep i trasy turystyczne, zagwarantowany parking na posesji. Niesamowicie czysty i zadbany obiekt, praktycznie nowe wyposażenie. W tej cenie, a już w wielu miejscach w Polsce nocowaliśmy, dotychczas nie spotkaliśmy takiej jakości. Gospodarze naprawdę mili i użyteczni. Polecamy!!!


 
Kasia i Jacek
Dodano: 2010-08-16
 

Spędziliśmy w tym miejscu świetne 4 dni. Z całego serca polecamy "Pokoje pod Czyrną", gospodarze są naprawdę przemili, nie było żadnych problemów. Co do pokoi to na prawdę o wysokim standardzie, wszędzie czyściutko, widać że gospodarzę bardzo dbają aby goście czuli się w tym miejscu jak u siebie w domu. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy gospodarzy! Goście z Nakła.


 
Aneta i Paczka
Dodano: 2010-08-02
 

Spędziliśmy wspaniały tydzień naszą 14-osobową paczką i wszyscy wróciliśmy zadowoleni. Gospodarze super, pokoje czyściutkie i czego więcej potrzeba ?? Może wrócimy kiedyś zimą :) Pozdrowienia z wielkopolski :)


 
Ewelina i Andreas
Dodano: 2010-07-03
 

Już dwa razy byliśmy całą rodzinką tutaj, zarówno latem jak i zimą..Wybieramy się ponownie i cieszymy się bardzo. Gospodarze bardzo sympatyczni, okolica malownicza.. Pokoje czyściutkie i zadbany ogród z miejscem na grila. Dziękujemy i do ponownego zobaczenia


 
Robert i Karolina`
Dodano: 2010-06-28
 

Baaaaardzo mili gospodarze okolica przepiekna pokoje przytulne i dochodzi do tego wspaniały widok z okna, ogrod tez piekny co jeszcze bardziej zachaca do przyjazdu :) Razem z moja dziewczyna wprost nie moglismy sie nacieszyc tym miejscem :) Goraco polecam wszystkim tym co za nieduże pieniadze poszukują wspaniałych wrazen i miłego wypoczynku:) GOOOOOORACO POLECAM!!!!!!!!


 
Mariusz Urbanowaicz
Dodano: 2010-06-09
 

Wspaniali gospodarze , piękne widoki, szum potoku, cisza i spokój. Idealne warunki do wypoczynku. Polecam . Pozdrawiam Maria i Mariusz z Krakowa.


 
Sylwia i Paweł
Dodano: 2010-06-03
 

Miejsce godne polecenia. Gospodarze witający Nas od progu z uśmiechem i już czujemy się jak wśród dobrych znajomych, którzy długo na Nas czekali. Zawsze pomocni i dyskretni.Pokoje nie za małe nie za duże - takie w sam raz, zadbane i czekające właśnie na Nas. Wokół zadbany ogród i cisza...nic tylko usiąść wieczorem przed domem i odpoczywać. Po prostu cudowne miejsce. Pozdrowienia dla Gospodarzy.


 
Adam
Dodano: 2010-05-13
 

Było fajnie i tanio, ale nie idealnie. Materace w łóżkach już trochę cienkie i zużyte. Ogród piękny ale trochę mały (dobry fotograf zdjęcia do stronki robił) przez co grill co blisko budynku stoi nieźle nas uwędził. Ale może się drobiazgów czepiam ???


 
Tadek
Dodano: 2010-03-28
 

Pierwsza wizyta w Szczyrku bardzo udana, gospodarze bardzo mili i kontaktowi, apartament - super warunki. Teren narciarski jak na koniec zimy daje możliwości jazdy. Ja i Synowie jesteśmy na TAK!!!


 
Rafał W. ze znajomymi z Warszawy
Dodano: 2010-03-21
 

Spędziliśmy cztery udane dni na nartach, wyciągi tuż obok, na nartach można zjechać pod same drzwi domku, kwaterka przytulna, pokoje czyste i zadbane, Gospodarze b.mili, życzliwi i pomocni - pozdrawiamy Gospodarzy, szczególnie seniora rodu, bardzo polecamy tę kwaterę wszystkim narciarzom i nie tylko.


 
Małgorzata
Dodano: 2010-02-26
 

Spędziliśmy u Państwa Stalmachów ferie zimowe. Warunki komfortowe.Bardzo ładne pokoje , gustownie urządzone.Gospodarze mili, uczynni z profesjonalnym podejściem. Na nartach zjeżdża się do samego domu.Polecam wszystkim. My ze swojej strony dziękujemy za miły pobyt. Mamy nadzieję,że uda się nam zajrzeć tam ponownie.


 
Asia i Jarek
Dodano: 2010-02-21
 

Pozytywne opinie powyżej - całkiem uzasadnione. Piękna okolica, zadbany pensjonat, mili gospodarze. Po sąsiedzku pyszne, domowe obiady. Polecam.


 
Rodzina Cwalinów
Dodano: 2010-02-10
 

Miejsce naprawdę godne polecenia, bardzo przytulny zadbany dom, miła atmosfera i pomocni we wszystkim właściciele. My spędzamy u Państwa Stelmach już trzecie ferie zimowe i czujemy się naprawdę jak w domu. Gorąco polecamy tą kwaterę i pozdrawiamy gospodarzy.


 
domin_w
Dodano: 2010-01-17
 

Przytulne pokoje, cisza i spokój w całym domku. Bardzo dobry punkt wypadowy do każdego z ośrodków naeciarskich w Szczyrku. Polecamy wszystkim. Pozdrawiamy


 
Żaneta i Łukasz
Dodano: 2010-01-16
 

Idealne miejsce dla osób, które chcą nauczyć się jazdy na nartach. Blisko do wyciągów, gospodarz jest instruktorem narciarstwa i zawsze ma czas dla swoich gości. Państwo Stalmach zawsze służą pomocą, okolica bardzo spokojna, pokoje czyste. Podziękowania dla Państwa Stalmach i Pani Krysi.


 
Monika i Wiktor
Dodano: 2010-01-05
 

Kochani Gospodarze!!! Oprocz juz osobiscie przekazanych Wam goracych podziekowan za pobyt w Waszym domu i narciarskie towarzystwo najwyzszej jakosci - JAK ZAWSZE :))- chcemy rowniez publicznie Wam podziekowac - to prawdziwe szczescie spotkac tak cieplych ludzi. Bardzo, bardzo dziekujemy!


 
Goście
Dodano: 2009-12-28
 

Byliśmy na dwa dni Piękna okolica,super pokoje i bardzo mili gospodarze.POLECAM Za parę dni jedziemy znowu na weekend...:) Pozdrowienia dla Gospodarzy


 
Kasia i Piotr
Dodano: 2009-12-16
 

Szczerze polecamy! Warunki w pensjonacie świetne. Bardzo czyste pokoje, łazienki oraz kuchnia. Zadbany ogród no i oczywiscie fajny widok na Skrzyczne sprawiają, że chce sie wracać. Dziekujemy za miło spędzony czas. Pozdrawiamy.


 
Ania i Grzegorz
Dodano: 2009-12-07
 

Okolica cudowna,pokoje wspaniałe,cisza i spokój.Gospodarze przemili:) Mamy nadzieję, na powrót w lutym,tym razem z naszymi dzieciakami:) gorąco pozdrawiamy państwa Stalmach.


 
Renata i Jarek
Dodano: 2009-10-26
 

Pomimo "barowej" wprost pogody spędziliśmy bardzo miły weekend pod Czyrną u p. Stalmach. Żadna z powyższych opinii nie jest przesadzona - pokoje przestronne, łazienka i kuchnia bez zarzutu - a przede wszystkim przemili, życzliwi Gospodarze. Miejsce i ludzie godni polecenia. Pozdrawiamy


 
Gość
Dodano: 2009-10-21
 

Byliśmy we wrześniu ze znajomymi i było fantastycznie,ciepło,czysto i przytulnie.Pokoje odpowiednie,łazienka-sama przyjemność korzystania :).Okolica i Gospodarze jeszcze lepsi :) nic dodać nic ująć było pięknie.


 
Adrian
Dodano: 2009-09-29
 

Chyba nie mam juz co dodac do tych komentarzy wiec moge powiedziec ze bylo swietnie :) bardzo polecam i pozdrawiam milych gospodzarzy


 
Damian
Dodano: 2009-09-01
 

Polecam.Pokoiki czysciutkie i przyjemnie urzadzone. Krajobraz cudowny, wlasciciele bardzo mili. Ogolnie mowiac polecam :) Pozdrawam Wlascicieli :)


 
Ewa i Marek z Bydgoszczy
Dodano: 2009-08-30
 

Piękna i spokojna okolica, a w szczególności czyściutkie i bardzo przytulne pokoje. Gospodarze bardzo mili, zawsze służący dobrą radą i pomocą. Dziękujemy za gościnę. Jest to miejsce godne polecenia. Pozdrawiamy


 
Ewa i Darius
Dodano: 2009-08-14
 

POLECAMY wszystkim kochającym góry, którzy chcą odpocząć w ciszy, zakłóconej tylko szumem wody. "Pokoje pod Czyrną" to malownicze miejsce z przepięknym ogrodem i zadbanym, czystym domem. Warunki idealne nawet dla rodziny z dziećmi. Domowa atmosfera i przemili gospodarze, których serdecznie pozdrawiamy!


 
Ania i Zbyszek
Dodano: 2009-08-11
 

Zwiedziliśmy już wszystkie polskie góry, ale zdecydowanie możemy powiedzieć, że Beskid Śląski podobał nam się najbardziej. Jest to również zasługa przemiłych Państwa Stalmach, u których zaszczyt mieliśmy gościć :) Bardzo przytulny i zadbany pensjonat. Wszystko lśni czystością, pokoje i łazienki bez najmniejszego zarzuty. Za oknem szum wodospadu :) Urocza okolica, w sam raz na długie spacery. Niedaleko do centrum Szczyrku. Jednym słowem - Wypoczynek i relaks GWARANTOWANY. Gorąco polecamy to miejsce i w głębi serca mamy nadzieję tam jeszcze powrócić. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Gospodarzy.


 
Ela i Tomek
Dodano: 2009-08-10
 

Zgadzamy się z opiniami innych gości!! Piękna okolica,ładne pokoje,dobrze wyposażona kuchnia i przemili gospodarze.Napewno tam wrócimy! POZDRAWIAMY GOSPODARZY I GOSCI Z MYSŁOWIC 26.07.09-01.08.09


 
ania
Dodano: 2009-08-05
 

polecam wszystkim to miejsce mili gospodarze przecudowna okolica przystępne ceny naprawdę warto zatrzymać się w tym magicznym miejscu. Pozdrawiam właścicieli


 
Family Nowak van Nederlands
Dodano: 2009-07-30
 

Zgadzamy sie ze wszystkimi komentarzami,"Pokoje pod Czyrna"to raj na ziemi.Przesliczna okolica,piekny i przytulny dom z przemiła gospodynia,swietna,rodzinna atmosfera az chce sie wracac.Goraco pozdrawiamy gospodarzy,oraz wszystkich lokatorow,ktorych mielismy szczescie poznac.


 
Grażyna i Zbyszek
Dodano: 2009-07-30
 

Piękne krajobrazy, bardzo ładny i przytulny pensjonat, ciągły szum strumyka za oknem, widok na Skrzyczne. To zapamiętamy na zawsze. Polecamy wszystkim miłośnikom gór pensjonat "Pokoje pod Czyrną" Naprawdę warto. Pozdrawiamy gorąco gospodarzy, a w szczególności seniora pana Stalmach oraz naszych sąsiadów z Holandii i z woj. lubelskiego.


 
Karola i Wiesław Drabowie
Dodano: 2009-07-10
 

Gorąco polecamy pobyt w tym pensjonacie. Piękne pokoje z łazienkami, cudownie urządzony ogród ze stołami i ławeczkami z dodatkową atrakcją w postaci widoku na Skrzyczne. Za oknami szumiała nam Żylica!Dla nas atutem było również położenie w spokojnej części Szczyrku. No i ceny rewelacyjne. Na pewno będziemy dalej polecać rodzinie i znajomym to miejsce. Serdecznie pozdrawiamy przemiłych Gospodarzy i dziękujemy za uroczy wypoczynek. Obiecujemy wrócić!


 
Patrycja,Michał,Eryk,Julia
Dodano: 2009-06-15
 

Z czystym sumieniem polecam pensjonat "Pokoje pod Czyrną"rodzinie i znajomym to miłe i przytulne miejsce gospodarze mili,pokoj i lazienka bardzo przytulne oraz czyste, blizko do centrum i wyciągu na Skrzyczne, napewno tam jeszcze wrócimy.Pozdrawiam cieplutko gospodarzy.


 
Anka i Rafał
Dodano: 2009-06-15
 

Pełne zadowolenie: pokój z łazienką czyściutki i przytulny, gospodarze bardzo sympatyczni i uczynni, okolica piękna (zadowoleni będą zwłaszcza ci, którzy lubią piesze wędrówki). Wybierając się na Skrzyczne polecamy zabrać jakiś smakołyk dla kota pilnującego porządku w schronisku :) Na nas się obraził.. Żałujemy tylko, że taki krótki pobyt zaplanowaliśmy, bo było warto. Wypoczynek gwarantowany! Z czystym sumieniem POLECAMY "Pokoje pod Czyrną" i Szczyrk!


 
Ania, Edyta i Arkadiusz
Dodano: 2009-06-15
 

Mimo, że pogoda nie rozpieszczała, to bardzo miło będziemy wspominać pobyt w Szczyrku w dużej mierze dzięki Gospodarzom i warunkom pobytu. Przytulny pokoik, piękny ogród z widokiem na Skrzyczne. Wszystko za przystępną cenę.


 

Dodano: 2009-06-14
 

Byliśmy zadowoleni pobytem w Szczyrku. Gospodarze bardzo mili, świetne pokoje z widokiem na góry, wszędzie blisko. Gospodarze doskonale wytłumaczą jak dojść do szlaków turystycznych. Dziękujemy za miły pobyt gospodarzą napewno wrócimy pozdrawiamy:) 14.06.2009 brzozowscy z chłopcami nowa wieś koło cz-wy


 
Agnieszka Pola Zbigniew Bińkowscy
Dodano: 2009-05-21
 

Znamy Szcyrk od lat, ale pierwszy raz byliśmy w tak światnym miejscu. Bardzo zadbany dom z przytulnymi pokojami i przemiłymi gospodarzami. Bliskość wyciągów narciarskich i wielka frajda, że można "szusować" prosto do "pokoju". Poleciliśmy już mnaszy znajomym, a sami wybieramy się w następnym sezonie. KONIECZNIE!!!!!!


 
Violetta, Maciej, Natalia i Julek
Dodano: 2009-04-19
 

Mieliśmy ogromną przyjemnośc wynając na tydzien apartmencik- 2 przytulne pokoje, cisza, spokój. Na nartach podjezdzalismy az pod same drzwi- niesamowita wygoda. Nie sposób nie wspomnieć o Pani Krysi i jej przepysznych obiadkach!! (Przepyszne to nawet mało powiedziane- NIEBO W GĘBIE!) Naprawde znakomity wypoczynek


 
Krzysztof
Dodano: 2009-04-01
 

Muszę stwierdzić, że nam się uadło! Mieszkaliśmy w normalnych warunkach. Dom został chyba specjalnie przygotowany do celów turystycznych. Wielkośc pokoi wystarczająca. Nie obijaliśmy się wzajemnie :). Jedyn mankamentem, jaki stwierdziłem to podjazd do posesji. Mając niskie zawieszenie, niestety uszkodziłem tłumik środkowy.


 
Sylwia z rodziną
Dodano: 2009-03-28
 

Domek położony jest bardzo blisko wyciągów. Pokoje są zadbane, łazienki czyste i ładne. Dodatkowym atutem jest możliwość korzystania z aneksu kuchennego oraz miejsce na umieszczenie sprzętu narciarskiego. Gospodarze są bardzo uprzejmi i sympatyczni. Polecamy również wyśmienite obiadki domowe u Pani Krysi. Dziękujemy za gościnę i do zobaczenia.


 
Ania i Bruno
Dodano: 2009-03-24
 

Wszystko na plus!Piekny,nowy dom z wszystkimi dogodnosciami,usytuowany tuz przy wyciagach.Dojazd ze stoku na nartch pod sam dom jest dodatkowym plusem!Bylismy oboje pod wrazeniem goscinnosci naszych gospodarzy.Dodatkowe podziekowania za cierpliwosc i wyrozumialosc przy udzielaniu lekcji narciarstwa oraz za przepyszne obiadki u pani Krysi!Napewno wrocimy!


 
Mariusz,Kasia i Tomek
Dodano: 2009-03-24
 

Domek mieści się przy samym stoku.Jest to super miejsce dla lubiących białe szaleństwo.Gospodarze są przemili i bardzo gościnni.Pokoje są przytulne i bardzo czyste.Polecamy te miejsce każdemu kto ma ochotę dobrze i miło wypocząć.Na 100%tam wrócimy.


 
Dorota, Tomek i Kuba
Dodano: 2009-03-21
 

Piękna okolica, bardzo fajne usytuowanie domu dla narciarzy, zwłaszcza z dziećmi. Miła atmosfera w pensjonacie, czysto, miło i przyjemnie. Miejsce godne polecenia. Dziękujemy również Pani Krystnie za pyszne obiadki. Do zobaczenia, oby jak najszybciej! Pozdrawiamy.


 
Kamila
Dodano: 2009-03-20
 

Pokoje pod Czyrną mieszczą się tuż pod stokiem - to wielka przyjemność zjechać na nartach wprost pod dom, a rano patrzeć z okna na pracujące ratraki. Wnętrze domu również było przyjazne narciarzom - miałam gdzie zostawić narty czy wysuszyć kurtkę. Pokoje bardzo zadbane, ładne łazienki, kuchnia nie tylko z podstawowym sprzętem - ogólnie - przytulnie. Gospodarze bardzo mili, pomocni, pozostawiający swobodę. Bardzo dobra cena. Chętnie wrócę.


 
Wojtek
Dodano: 2009-03-17
 

Domek świetnie usytuowany, blisko wyciągu a jednak zacisznie. Polecam każdemu kto chce dużo na nartach pojeździć i nie męczyć się dojazdami a także temu kto chce wypocząć na miejscu. Dom jest dobrze rozwiązany i wszystko jest pod ręką. Przyjadę w przyszłym roku na pewno a chciałoby się jeszcze w tym :-]


 
Monika i Wiktor
Dodano: 2009-03-09
 

Kochani Gospodarze! co prawda wiem, ze nasz kolejny mily wpis w ksiedze gosci zdecydowanie nie jest w naszym interesie :)), ale chec wyrazenia Wam naszej ogromnej wdziecznosci przewaza w tym wypadku - i choc tym razem dalismy sie wyprzedzic innym gosciom w wyscigu do pokoju u Was, niemniej znow moglismy doswiadczyc Waszej wspanialej goscinnosci!!! :)) Jak zwykle ogromnie dziekujemy!


 
Mazgiel-wiszniewscy
Dodano: 2009-03-08
 

Dziękujemy Państwu Stalmachom za wspaniały wypoczynek. Rzeczywistość przerosła treść oferty zamieszconej na tej stronie. Paweł dziękuje Bartkowi za naukę jazdy na snowbordzie, mama za lekcje narciarstwa Panu Władysławowi. Dziękujemy także Państwu Stalmachom za wielkie serce i gościnność którą beziemy pamiętać długo. Mamy nadzieję powtórzyć tę zimową przygodę za rok w pieknym Domku Pod Czyrną. Anna i Paweł Mazgiel-Wiszniewscy z Łodzi . Łodź 3marca 2009r.


 
Ala i Jacek z synami
Dodano: 2009-02-23
 

Bardzo ładny dom, czyściutkie, przytulne pokoje z nowymi meblami, wyposażona dobrze kuchnia, łazienka super.Miejsce do zaparkowania samochodu na terenie posesji. Blisko domu dobrze zaopatrzony supermarket, a także kilka wypożyczalni sprzętu narciarskiego.Lokalizacja idealna zimą ( a myślę , że również latem)- tuż przy wyciągach w Czyrnej. Ze stoków na nartach zjeżdża się wprost do domu.Trasy narciarskie w Czyrnej o różnym stopniu trudności- również "ośle łączki" dla początkujących narciarzy.Wjeżdżając wyciągami w Czyrnej można objeździć również trasy Soliska i Salmopolu. Same plusy, a do tego najważniejsze:przemili Gospodarze stwarzający naprawdę rodzinną atmosferę, dbający o wszystkie nasze potrzeby i bardzo serdeczni.Pan Stelmach jest również instruktorem narciarskim PZN i to godnym polecenia: cierpliwym i z dużym darem przekazywania swoich umiejętności.Nam początkującym narciarzom dawał duże poczucie bezpieczeństwa.Do tego dodać pyszne domowe jedzonko po sąsiedzku , a także piękne widoki dookoła ( zimowa sceneria dosłownie jak z bajki).Warto przyjechać do Szczyrku i mieszkać u Państwa Stelmachów. Dziękujemy za piękne, niezapomniane ferie zimowe i gorąco pozdrawiamy.Ala i Jacek z synami


 
Nowożeńcy
Dodano: 2009-02-18
 

Dziekujemy za przemiłe przyjecie,wspaniałą gościne oraz fachowe lekcje narciarstwa.Pobyt u państwa w bardzo komfortowych warunkach sprawił,ze nasza podróż poślubna była dokładnie taka jaką sobie wymarzyliśmy:)Jeszcze raz bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!!!


 
Monika-katowice,Bartek-Mysłowice,Krystyn
Dodano: 2009-02-17
 

W Szczyrku byliśmy w 5 osób.Mili Gospodarze. Warunki bez zarzutu.Przywitanie super :) . Miejsce na wypoczynek dla całej Rodzinki. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zaawansowani narciarze mogą bez problemu ze stoku zjechać sobie na nartach pod sam przepiękny uroczy domek. Dla początkujących dobrze przygotowany mały stok z małym orczykiem gdzie można swoje umiejętności szlifować aż do perfekcji.A potem spokojnie przenieść się w wyższe partie gór (niektórzy z Nas sami to sprawdzili) Wypożyczalnie sprzętu --- super.Do tego dobre jedzonko w knajpach na stoku. Wieczorem cisza spokój i spacery. Było cudownie codziennie coraz więcej śniegu -- na pewno wrócimy. Przepiękne miejsce i przepiękny krajobraz Gospodarzom DZIĘKUJEMY Monika, Bartek, Tomek ,Krystyna i Marek


 
Monika i Artur
Dodano: 2009-02-03
 

Pierwszy raz byliśmy w Szczyrku. Przywitali nas przemili gopodarze, bardzo życzliwi, służący radą i informacją odnośnie okolicy. Pokoje bardzo nam się spodobały, były czyste, ładnie urządzone. Swobodny dostęp do wyposażonej kuchni, dyskrecja i cudowne położenie, blisko wyciągów i wielu wypożyczalni sprzętu to tylko przykłady, dlaczego tak bardzo nam się tam podobało. Z pewnością za rok odwiedzimy to miejsce, sam Szczyrk jak i "Pokoje pod Czyrną". To naprawdę super miejsce do wypoczynku dla całej rodziny. Dziękujemy za przemiły pobyt.


 
Monika i Wiktor
Dodano: 2009-01-05
 

Tradycyjne, coroczne podziekowania za wspanialy, cieply dom, wspaniale przyjecie, troske, zyczliwosc, poczucie humoru i opieke narciarska na najwyzszym poziomie :))) Dziekujemy za pieknie swiatecznie oswietlony dom, sylwestrowe fajerwerki :) wygodna narciarnie, jak zawsze piekna choinke w hallu, domowa atmosfere ... za snieg tez Wam dziekujemy :))) Pozdrawiamy serdecznie Pania Krysie!


 
Oskar
Dodano: 2009-01-02
 

przyłaczam sie do pochwał naprawde wspaniała atmosefera,pierwszy raz spotkałem sie z tak miłymi ludzimi.Podziekowania dla Bartka za nauke jazdy na snowbordzie:)


 
Małgorzata, Aneta, Krzysiek i Dawid
Dodano: 2008-12-29
 

Miła, przytulna atmosfera i uroczy Gospodarze. Położenie domku idealne dla amatorów białego szaleństwa. Szczególnie polecamy obiadki u Pani Krysi. Mniam - takiej kuchni nie ma nigdzie!


 
Łukasz Renata Jacek
Dodano: 2008-12-28
 

Miło przytulnie świetna atmosfera. To nasz pierwszy wyjazd w góry jesteśmy nimi zafascynowani.Na pewno tam wrócimy, pozdrawiamy gospodarzy.


 
Mariusz
Dodano: 2008-12-14
 

Pierwszy któtki, weekendowy pobyt, ale wrażenie bardzo pozytywne: miły pokój, przemili gospodarze, na pewno tam wrócimy, chociażby z powodu widoku na Skrzyczne; tylko po 22 nie jedźcie przez Salmopol), bo i tak niewiele widać:).


 
Izabela
Dodano: 2008-12-14
 

Fajne miejsce z "klimatem", gorąco polecam, naprawdę bardzo dobre warunki, mili Gospodarze, piękne widoki.... na pewno tam wrócimy:), pozdrawiam


 
Gosia i Darek z Martynką i Zuzią.
Dodano: 2008-11-30
 

Wszystkie opinie o tym miejscu są prawdziwe, zgodnie z opisem w internecie miejsce naprawdę śliczne. Gospodarze bardzo mili, warunki mieszkalne super! Polecamy gorąco to miejsce na wypoczynek i na pewno tam wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie gospodarzy i panią sąsiadkę (do dziś wspominamy pyszne obiady).


 
Monika i Arek
Dodano: 2008-11-25
 

Chcialbym napisac, ze bardzo miło spedzilismy weekend w domku "Pod Czyrną" ;) Bardzo miła obsługa, cisza, spokoj...Cena naprawde rewelacyjna.Polecam z czystym sumieniem ! Pozdrawiam


 
Marta
Dodano: 2008-11-12
 

Przylaczam sie do pochwal pod adresem gospodarzy, warunkow mieszkaniowych i miejsca. Pokoj i lazienka bardzo przytulne oraz czyste, korzystanie z kuchni dogodne, uczucie calkowitej swobody, a jednoczenie swiadomosc, se mozemy liczyc na rade i informacje gospodarzy jesli chodzi o okoliczne atrakcje. Odkrylismy czesc Beskidow jakich nie znalismy. Trasy piesze sa piekne i roznorodne, domyslamy sie, ze w okresie zimowym i letnim okolice maja jeszcze inne zalety i uroki ktorych nie dostrzegamy jesienia. Chetnie wrocilibysmy w to miejsce. Dziekujemy za goscine i pozdrawiamy.


 
Przemek i Patrycja
Dodano: 2008-10-08
 

Po pobycie w Szczyrku w "Pokojach pod Czyrną" byliśmy pod ogromnym wrażeniem, pokoje bardzo czyste,zadbane, kuchnia wyposażona,przemili i ciepli gospodarze, można czuć się jak u siebie w domu i nie chce się wyjeżdżać. Obok można zjeść przepyszny i syty obiad za niewielką jak na tę jakość i ilość cenę. Podsumowując, jak do tej pory najlepsze noclegi jakie nam się trafiły w całej Polsce, my wrócimy na pewno. Polecamy, naprawdę warto


 
Bartek
Dodano: 2008-10-01
 

Warunki naprawdę super:domek ładny i z zewnątrz i z wewnątrz,wszystko dokładnie tak jak na stronie internetowej.Gospodarze bardzo mili,dbają cały czas o gości.Polecam wszystkim i pozdrawiam właścicieli


 
Ela i Łukasz
Dodano: 2008-09-28
 

Jadąc do Szczyrku wiedzieliśmy że ulica Zwalisko jest dosyć daleko od centrum i trzeba będzie się trochę nachodzić. Po przyjeździe na miejsce przestało mieć to znaczenie w momencie gdy zobaczyliśmy pokój i dom na własne oczy, bardzo ładny i przytulny domek, a Gospodarze bardzo mili, polecam każdemu i pozdrawiamy Gospodarzy.


 
kARINA,Halina z mężami
Dodano: 2008-09-15
 

Nikt z powyższych komentarzy nie kłamie. Było cudownie. Jesteśmy oczarowani gospodarzami, wygodą,komfortem,ceną. Pani Ewko ma Pani wspaniały gust i jest Pani cudowną gospodynią. Napewno będzie nam dane znów Was odwiedzić, bardzo byśmy chcieli. Proszę też pozdrowić i podziękować Pani Krysi o niej też nie zapomnimy i wrócimy. Kończąc życzymy Wam wszystkiego dobrego, zdrowia i pomyślności.


 
Magda,Ola i Jacek
Dodano: 2008-09-15
 

Czytając powyższe komentarze stwierdzamy zgodnie,że wszystko to prawda co piszą ludzie,którzy tam mieszkali.Przemili gospodarze i przecudowne miejsce,wszystko naj.... w pełnym tego słowa znaczeniu.Polecamy wszystkim pobyt w Szczyrku "Pod Czyrną".


 
Iwona i Grzesiek, Agata i Darek
Dodano: 2008-09-15
 

REWELACJA, cudne miejsce, piękny domek, pokoje czyściutkie i przytulne, wszystko świeże i nowe, łazienki komfortowe, i do tego przemili gospodarze, a to wszystko za naprawdę przystępną cenę. Pozdrawiam i gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym, wszystko wygląda dokładnie jak na zdjęciach :)


 
Jolek 09.09.2008
Dodano: 2008-09-09
 

Polecam pobyt w Pensjonacie "Pokoje pod Czyrną"Piękna okolica,pokoje przytulne.A gospodarze niesamowicie bardzo mili,aż żal wyjeżdżać z tak miłego i przytulnego miejsca.Byłam tam dwa razy i polecam pobyt w tym miejscu.Warto spędzić w tym miejscu wakacje,ferie lub weekend.Pozdrawiam gospodarzy.J.Z.Poczęsny z Olkusza.


 
Izabella
Dodano: 2008-09-01
 

Ładny dom i okolica, pokoje zadbane czyste i przytulne.Cena też dobra no i właściciele super!!!Polecam wszystkim ktorzy sie wybieraja do szczyrku!!!!


 
RODZINA Z KOZŁOWA
Dodano: 2008-08-16
 

My również szczerze polecamy kwatery ''pod Czyrną'' to bardzo miłe i przytulne miejcse.Pokoje wygodne kuchnia zaopatrzona we wszystko gospodarze pomocni i dyskretni bardzo ich pozdrawiam i DO ZOBACZENIA!!!!!!!!!!


 
K i G
Dodano: 2008-08-11
 

Zgadzam się ze wszystkimi poniższymi wypowiedziami :) okolica spokojna, gospodarze niesamowicie mili:) a pokoje przytulne :) naprawde warto zatrzymać się własnie TU :) pozdrawiamy


 
Dorota Tadeusz z Jasiem i Marysią
Dodano: 2008-08-10
 

Urokliwe miejsce,z pięknym widokiem na Skrzyczne i szumem dopływu Żylicy za oknem. Przyjazny, zadbany dom oraz cudowny ogród. POLECAMY WSZYSTKIM!Pozdrawiamy miłych i sympatycznych gospodarzy oraz Panią Krysię.


 
Izabela, Joachim i Martina Kuczka
Dodano: 2008-08-05
 

Pozdrowienia dla Państwa Stalmach i jeszcze raz dziękujemy za miły pobyt ;)) Mamy nadzieję, że znowu zawitamy w Szczyrku pod Czyrną ;))


 
Kiełkowscy
Dodano: 2008-07-27
 

Dziękujemy jeszcze raz za tak dobre warunki wypoczynku, piękne i czyste pokoje, łazienkę i kuchnię w pełni wyposażoną oraz piękny ogród w otoczeniu gór. Wspaniałe widoki sprzyjają spacerom. Gospodarze przesympatyczni.(Pani Ewo ale osoby urodzony w tym dniu co MY muszą takie być!) No i oczywiście trzeba nadmienić o pysznych obiadkach u pani KRYSTYNY! DO zobaczenia!


 
Danusia i Bogdan z Arturem
Dodano: 2008-07-27
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Państwa Stalmach. Dom i ogród są bardzo piękne i zadbane. Cudowna kompozycja kwiatów i drzew pozwala się wyciszyć i zrelaksować. Pokój z łazienką w stanie bardzo dobrym,łóżka bardzo wygodne. Kuchnia szeroko zaopatrzona i ogólnie dostęna. Naczynia i sztućce na miejscu w wystarczjącej ilości. Pełna swoboda! A to wszystko za przestępną cenę. Gospodarze bardzo mili i sympatyczni, chętnie rozmawiający z gośćmi. Polecamy wszystkich którzy odwiedzą Szczyrk. Przesyłąmy gorące pozdrowienia dla gospodarzy.


 
Ania i Tomasz
Dodano: 2008-06-13
 

Piękna okolica, blisko do centrum i szlaków turystycznych! Bardzo dobre warunki mieszkaniowe: czyste pokoje, przyjemne łazienki, w pełni wyposażona kuchnia! Pełna swoboda! A do tego śliczny ogród! POLECAMY I POZDRAWIAMY!!!!


 
Eliza i Konrad
Dodano: 2008-06-02
 

"Pokoje pod Czyrną" staną się naszym ulubionym miejscem w Szczyrku :) Przepiękna okolica, cisza i spokój, a jednocześnie blisko centrum. Niedaleko również do szlaków i tras turystycznych. Właściciele bardzo przyjaźni i chętnie służą wszelką pomocą. Pokoje przytulne i czyste, podobnie jak łazienki. W pełni wyposażona kuchnia, więc nie trzeba martwić się o naczynia, czy sztućce. Bardzo chętnie tam wrócimy :) POLECAMY!!!!


 
Małgorzata i Tomasz
Dodano: 2008-05-25
 

Bardzo dobre warunkie mieszkaniowe. Nie tak daleko do centrum, a spokój i cisza są nagrodą za to, ze spacerem 20 minutowym do centrum Szczyrku się dochodzi. Do szlaków turystycznych tez nie jest daleko. My akurat nie jeździmy na nartach, ale tym co jeżdżą bardzo polecamy ten adres! Właściciele domu to bardzo mili ludzie, których serdecznie pozdrawiamy!


 
Robert, Grzesiek, Monika, Michał
Dodano: 2008-03-04
 

Gorąco polecamy, bardzo dobre warunki, zero problemów, pełna swoboda. Na narty idealnie, obok bardzo smaczne obiadki w bardzo przystępnej cenie:-) Pewnie jeszcze odwiedzimy to miejsce:-)


 
Ania i Jacek z córeczkami
Dodano: 2008-02-25
 

„Pokoje pod Czyrną” to po prostu wspaniałe miejsce…przemili gospodarze, ciepła, przyjazna atmosfera, cichutko. Przyjechaliśmy późnym wieczorem i już w ogródku przed domem powitała nas cudownie oświetlona choinka. Domek przepiękny - pokoiki i łazienki bardzo czyściutkie, zadbane. Kuchnia z podstawowym wyposażeniem do wykorzystania przez gości. Przepiękna okolica. Bardzo blisko do stoku. I co ważne - przystępna cena. Gorąco polecamy to miejsce!!!


 
Monika i Wiktor
Dodano: 2008-01-22
 

Pierwszy dom w Szczyrku od paru lat, w ktorym czulismy sie dobrze, bezpiecznie i cieplo. Cudna choinka witala nas codziennie w hallu, zadbane pokoje, przytulna kuchnia i bardzo ciepli gospodarze, ktorych dbalosc o dom i ogrod ogromnie ujmuje i sprawia, ze goscie czuja sie naprawde jak w domu. Do tego wyciagi pod nosem, mozna zjechac na nartach do domu,rozjezdzilismy sie na nartach z moim 6-cioletnim synkiem w fantastyczny sposob pod czujnym okiem gospodarza, instruktora PZN, za co jestemy bardzo wdzieczni. Pani Ewo, dziekujemy nie tylko za wspolne narty, ale przede wszystkim za dbalosc i cieple przyjecie! :))


 
Marta i Jacek
Dodano: 2007-10-07
 

Spokojna okolica, ładny ogródek, zadbane i czyste pokoje, bardzo mili gospodarze - to tylko niektóre zalety tego miejsca, które polecamy innym. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za miło spędzony czas.


 
Domiś
Dodano: 2007-09-16
 

"Fajnie" to mało powiedziane...:D bliziutko do centrum, do wyciągu na Skrzyczne..pokoje urocze, atmosfera ekstra Dziękujemy za przyjęcie, cudnie się bawiliśmy :D


 
Rybka
Dodano: 2007-08-23
 

Po pobycie u gospodarzy Pokoi Pod Czyrną stwierdzamy zgodnie iż warto pojechać do Szczyrku i zatrzymać się właśnie u nich. Warunki są świetne, przystępna cena oraz ciepło płynące od gospodarzy. Dziękujemy za gościnę i obiecujemy powrót :) pozdrawiamy Agata i Piotr z Rudy Śląskiej